Здравље

5 важних корака ка спољашњој и унутрашњој лепоти

Pin
Send
Share
Send
Send


Навике које трансформишу вашу бригу о себи.

Ових пет корака ће помоћи, коначно, да осетите шта је “љубав према себи”. Не заборавите да поделите овај осећај са другима!

  1. Почастите се. Користите бесплатне минуте током дана да се бринете о свом лицу и телу - ви то заслужујете! Приуштите си масажу, а док обављате свакодневне поступке његе, не ометајте се другим стварима и усредоточите се на себе, слушајте сензације и уживајте у тренутку. Чак и 5-10 минута може бити довољно да се ослободе стреса и анксиозности.
  2. ПоједноставитеОбратите пажњу на састојке који чине козметику коју користите. Више познате речи и термини које пронађете - боље: исто важи и за састав хране.
  3. Започните јутро са личном негом.. Брига о кожи тела и лица одмах након буђења је од суштинског значаја: било да се пере хладном водом или наноси омиљена крема, јутарњи ритуали вам омогућавају да се коначно пробудите и осећате савршено.
  4. Спавај више.Сон је најцијењенији алат љепоте: након ноћи одмора, осјећат ћете се освјежено и обновљено. Ако из неког разлога не нађете довољно времена за пун ноћни сан, покушајте да одвојите пола сата да одспавате током дана.
  5. Слушајте своје тело. Користите интуицију да бисте препознали сигнале које вам тело даје. На пример, ако ваш посао подразумева да останете усправно, побрините се да увек постоји умирујућа крема за стопала у торби и на радном месту.

    И не заборавите да љепота увијек почиње изнутра - што значи да бити у хармонији и хармонији са самим собом није мање важна од средстава које стављате на своје лице и тијело.

Фото: рива_г_ / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Јули 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send