Медитација

Медитација опраштања која ће олакшати душу

Pin
Send
Share
Send
Send


Можете се отарасити сваке болести када је ваше срце светло, и за то морате бити у стању да опростите.

Исцељење је директно повезано са опраштањем. Слобода од било какве болести - физичке, менталне или емоционалне - може се десити само када је лако за вашу душу, и за то морате бити у стању да опростите. Опростити није заборавити. Нема потребе да се претварате да се догађаји који узрокују бол никада нису догодили. Желимо да научимо како да их памтимо, али само тако да нас не повриједе. То такође не значи да тражимо да уђемо у однос или да поново ступимо у однос са онима које опраштамо. Можете опростити особи у свом срцу и нећете га поново сусрести, и доћи ће до исцјељења. Опраштамо да се ослободимо прошлости, не да украсимо ланце и да се веземо за њих.

Процедура

  1. Искључите телефон, репродукујте неки музички инструмент или укључите умирујућу музику природе. Седи, затвори очи. Удахни. Екхале. Покушајте да се опустите што је више могуће са сваким издисањем. Док удахнете, замислите да је ваша кичма напуњена белом светлошћу. Издахните, замислите како се Светлост шири од кичме по целом телу. Наставите да удишете и издахните, док се Светлост не шири од кичме по целом телу. Светлуцава бела светлост улива се у све ћелије твог тела.
  2. Сада, када видите да је ваше цело тело исплетено од чистог белог светла, замислите да стојите у цветној пролећној башти, у средини које је језеро са живом водом. Завирите у језеро да видите себе тамо. Ви видите себе као дете када сте имали четири или пет или шест година. Ово дијете треба вашу бригу. Реци му да га волиш, да је сигуран. Реците детету да ћете га увек волети, да ћете му увек опростити за било какве грешке. Држи га чврсто. Дајте му сву своју љубав. Ваше дете треба да зна да никада неће бити напуштен, да ће увек бити заштићен. Реците детету да је он достојан љубави, да је достојан успешног и мирног живота. Реците детету да ћете му увек помоћи да се врати на прави пут, чак и ако је од њега одлутао, а озбиљност грешака је потпуно неважна. Погледајте како се ваше дијете смије, како се радосно игра. Он зна да неће бити бачен. Реците свом детету да сте увек спремни да му помогнете.
  3. Лоок уп. Сада сте извор бијеле Свјетлости. Осећаш белу Светлост која осветљава цветну башту. Осећате да се Светлост испуњава слатким мирисом цвијећа.
  4. Сада поново погледај у језеро. Овај пут замислите да видите лица ваших родитеља када су били мали. Замислите да од вас траже да им опростите за било какве поступке који могу изазвати бол. Гледајте их с љубављу, као дјеца, требали би знати да нисте љути. Опростите им, волите их, не морате више да бринете. Видите како се сретно смеју, како вам дају своју љубав и њежност, како се играју.
  5. Лоок уп. Осећаш белу Светлост која прожима целу цветну башту. Светлост је испуњена слатким мирисом цвећа. Удахните овај мирис.
  6. Дођите на обалу језера онолико пута колико вам одговара. Треба да видите све који су били у вашем животу: браћа и сестре, родитељи, колеге, супружници, деца.
  7. Замислите да су сви мала дјеца, да вас гледају с невиним очима дјеце која се боје и боје се казне. Све док се извињавају и траже ваше опроштење, ваше срце ће бити испуњено љубављу према њима, јер су они ваша дјеца. Реците им да су сигурни, да су добро, да се могу играти и радовати. Када им кажете да је све у реду, дајте им своју љубав. Њихова лица ће се замаглити у невиним и шармантним осмехима.
  8. Када сва лица нестану са површине воде, поново завирите у језеро. Ви себе видите као одраслу особу. Видите себе смиреног, радосног и срећног. Сигурни сте, ви сте заштитник, вољени сте и вољени. Радост те преплављује. Вибрације свих ћелија у вашем телу су вибрације доброг здравља. Одједном чујете свој глас: "Хвала вам што сте овде са мном. Волим вас." Сада замислите да се ваше тело, ткано од белог светла, ваш одраз у језеру и слатка арома цвећа стапају у једно.
  9. Удахните: "У мом свету нема неопростивих људи", и реците на уздаху: "Све је добро", док музика не заврши свирати, или док се не осетите спремни отворити очи. На крају, у свом дневнику опишите разговоре и опомене свих оних који су виђени на површини језера. Изразите своје утиске.

Рајеев Парти "Умријети за буђење. Искрена прича о анестезиологу о ономе што нас чека након смрти", Издавачка кућа "Е", 2017

Фото: твистед_туи / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send