Медитација

Моћ 7 чакри за добијање виталности

Pin
Send
Share
Send
Send


Медитација за чакру ће излечити енергетске центре.

Медитација чакре ће вам омогућити да разумете специфична својства и нијансе вашег тела, идентификујете његове слабе области и лечите енергетске центре.

Муладхара

Муладара, или коренска чакра, потиче од базе кичме и спушта се до стопала. Дубоко удишући у ову чакру, испуњавајући је љубављу и исцељујућом светлошћу, испирамо све нечистоће и повећавамо осјећај стабилности и утемељености. Фокусирајте се на коренску чакру да бисте стекли самопоуздање и смиреност.

Свадхистхана

Свадхистхана или сакрална чакра се налази одмах испод пупка и доњег дијела леђа. Фокусирајући се на ову чакру, можемо излечити трауму сексуалне природе, развити нашу природну сензуалност, креативност и повратити свој ентузијазам за живот.

Манипура

Манипура или желучана чакра контролишу нашу вољу. Уместо да злоупотребљавате своју вољу, покушајте да напустите претјерану упорност и активирајте суптилнији, љубазнији и ефикаснији извор енергије. Када удишете у ову чакру, дозволите да се ваша судбина манифестује лако и без напора.

Анахата

Срчана чакра или Анахата се визуализују у зеленој боји - природи и миру. Удишемо у ову чакру, излечимо горчину, патњу и усамљеност и поново постајемо цели.

Висхуддха

Висхуддха или грлена чакра је пролаз од центра тијела до главе. Дишући у њу, разјашњавамо своје "ја" и долазимо до поштења и аутентичности.

Ајна

Ађна, која се често назива "треће око", налази се на челу између обрва. Отварајући је, почињемо да видимо и разумемо природу стварности која нас окружује, стичемо мудрост и учимо да користимо своју интуицију.

Сахасрара

Сахасрара или крунска чакра дају нам отвореност и јасноћу, чисте конфузију и буди разумевање онога што обично називамо просветљење или знање о Богу.

Фото: лифе_оф_фее / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send