Метход

10 начина да направите секс божански

Pin
Send
Share
Send
Send


Научите како да пренесете знање стечено на тепих у ваш кревет.

Можете се развијати не само у часу јоге, већ иу кревету. И класа јоге овдје, успут, није сметња. Ево 10 разлога за активнију праксу (оно што одлучите за себе).

  1. Јога учи јединство. Прилично интиман концепт, зар не? Вероватно схватате да јога није само примена асана: то је зближавање Сунца и Месеца, Схиве и Схакти, јединство особе са вишим себством. Научите како да доживите свог партнера као физичко остварење вашег унутрашњег божанства.
  2. Јога се припрема за дубок и интензиван сексуални контакт. Секс захтева издржљивост и флексибилност - менталну, емоционалну и физичку. Припремите тело и ум за дубоку интимност. Јога и медитација ће вам помоћи да боље упознате себе и научите да доживљавате свог партнера као продужетак сопственог ја.
  3. Јога помаже у успоравању и јачању односа са партнером. Свако од нас понекад мора успорити и зауставити наше животе. Редовита пракса јоге и медитације помаже да се успори, да се познаје пре свега, да покаже поштовање и захвалност партнеру, и да буде у потпуности присутан у овом тренутку.
  4. Јога буди свих пет чула.. Живот је инхерентно изузетно пријатан и све што требамо учинити да у потпуности уживамо је практицирање свих пет чула. Белешке интимности могу се унети у сваком тренутку - удишући мирис чоколаде или мирис цвећа, посматрајући лет птица ...
  5. Јога отвара срчану чакру. Када отворите своје срце, свака ваша радња, веза и искуство постаје манифестација љубави. Асане које помажу да се отвори срце - на пример, држање камеле или кобре, или пракса дисања са визуелизацијом удисања и издисања срца, помоћи ће вам да одржите дубоку везу са собом и вашом природном мудрошћу.
  6. ТхБалансира рад хипофизе. "Стварност је да је секс знаност. И то не почиње од гениталија, већ од хипофизе", рекао је Гуру Јагат. "Равнотежа хормона ће вам пружити издржљивост и стварно дубоко задовољство, а медитација и јога су најкраћи и најефикаснији начин за успостављање правог нивоа секреције хипофизе."
  7. Јога јача карлични дно. Гуру Јагат тврди да је јачање дна карлице најједноставнији начин да уживате у физичком контакту: то ће вам омогућити да боље контролишете своје тело и будете креативни у сексу. Са енергетске тачке гледишта, то повећава осетљивост и моћ протока сексуалне енергије.
  8. Јога повећава ојас. Према Кундалинијевом учењу, сексуална жеља зависи од количине ојаса у крви. Недостатак ојаса доводи до слабљења имунолошког система, анксиозности, нервне исцрпљености и губитка виталности. Можете повећати ниво одјас-а уз помоћ Кундалини-практичара и неких производа - на примјер, слатког кромпира, кардамона и кестена.
  9. Јога вам омогућава да живите у садашњем тренутку. „Треба да се осећате повезано са партнером не само током секса, већ и током остатка дана“, каже др Сабнани. Неопходно је користити свест коју сте стекли као резултат праксе да бисте остали укључени и страствени и живјели са сталном жељом да дате и примите љубав.
  10. Јога повећава сексуалност. "Само радити асане, посебно у форми коју пружа западни концепт јоге, неће учинити ваш сексуални живот богатим и узбудљивим", упозорава Гуру Јагат. Медитација, пранајама, асана и мантра, као и други аспекти праксе, као што је сева, помоћи ће вам да се диверсификујете и учините много осетљивијим партнером и љубавником.
Фото: истоцк.цом цоуплестравелгоалс / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send