Метход

5 мантри, уздизање

Pin
Send
Share
Send
Send


Ко ће вас водити кроз сваки тест.

Ако тражите подршку у духовној пракси у тешким временима, покушајте да читате једну од ових мантри сваки дан. Сваки од њих има своју моћ да утиче на различите аспекте живота, било да је то однос са вољеном особом или интеракција са целокупним Универзумом.

Узмите удобан положај, исправите леђа и затворите очи. Удахните и извуците три пута дубоко, а затим почните да мантру изговарате наглас у угодном ритму. Број понављања - 108 пута. Не фокусирајте се само на звук речи, већ и на значење мантре коју изговарате.

  1. Мантра среће: Ом параанандааиа намаха. Ова мантра нас подсећа да је срећа власништво наше душе. Ово је наше право по рођењу. Срећа долази изнутра, без обзира на вањске околности. Јури га - непотребно. Осмехните се када читате ову мантру и после неког времена осетићете радост.
  2. Памперинг Мантра: Локах Самастах Сукхино Бхаванту. Превод: Свако може бити сретан и слободан. Већ стољећима ова мантра се користи за проналажење мира у души, подсјећајући нас да смо сви међусобно повезани у једном универзуму. Израчујући светлост овог разумевања, прелазимо из ега ка општем благостању. Прочитајте ову мантру на један дах, удишући непосредно пре почетка новог понављања.
  3. Мантра просперитета: Ом гам ганапатаие намах. Ова мантра каже да сте у стању да превазиђете сваку препреку. Ова мантра је Ганеша - индијски Бог, елиминишући све унутрашње и спољашње препреке циљу. Ова мантра се може користити да би запалила ватру трансформације и осветлила ваш пут ка успјеху. Током понављања ове мантре, направите руке Ганесх Мудре. Ова пракса ће вам донети самопоуздање и инспирацију на путу ка просперитету.
  4. Мантра љубави: Ом мани падме хум. Модерни еквивалент - љубав прожима све. Ова мантра укључује сва учења Буде. Она уноси осећај љубави према свим живим бићима, подсећајући нас да је моћ љубави била са нама од рођења. Заправо Ом мани падме хум не може се једноставно превести као изјава или фраза - сваки слог у њој има своју снагу и значење. Док читате, фокусирајте се на вибрације сваког звука ...
  5. Мантра повезује са својом божанском суштином: Ом намах схиваиа. Значи: Ја сам једно са Универзалним Умом. Ово је најпопуларнији апел Богу Шиви у хиндуизму. Мантра се користи да се поново повеже са својом божанском суштином и да се подсећа на свеприсутну универзалну свест. Понављана са преданошћу, ова мантра доноси духовно откривење. Може се поновити иу тешким животним ситуацијама, подсјећајући се на овај начин: "Свијет није за мене, свијет је за Шиву."
Желите да се ослободите негативних мисли? Помоћи ћете курсу Нина Мел.

Видео курс "Управљање негативним емоцијама" са Нином Мел

5-дневни видео курс - нова пракса јоге. Научивши да контролишете свој ум, научит ћете да контролишете свој живот!

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send