Метход

5 пракси за срећу: како да испуните свој живот радошћу

Pin
Send
Share
Send
Send


Антон Бизјаев, учитељ јоге смеха, дели његове рецепте.

Ако у вашем животу има мање среће него што бисте жељели, ево неколико идеја које можете слиједити како бисте генерирали радост из живота. Без уништавања вашег тела или кршења принципа Нииаме.

Ходање у жутим наочарима

У Русији, у мрачним месецима у години, патимо од недостатка сунчеве светлости. Сиво-љубичасти облаци имплицитно врше притисак на психу. Најлакши начин да се исправи недостатак сунчеве светлости је ходање у жутим наочарима. Наранџаста или ружичаста ће учинити.

Дивите се и захвалите

Ако мој его крвари а да га други не препознају, онда се особа може импрегнирати завишћу, љубомором, похлепом, самодоказивањем у односу на друге. Најлакши начин да их избаците из душе је да се дивите другима и себи. И захвалите се за све што се догоди.

Учите и импровизујте

Разноврсна оптерећења и нове сензације - извор радости. Психа је уређена на такав начин да када овладате новим, добијате позитивне емоције као награду. За мозак нема разлике шта да овлада: интелектуална теорија или занатске вештине, нови плес или интуитивно цртање.

Медитирати

Све док се идентификујете са мислима, осећањима, страстима и осећањима - патња ће бити посебно стварна. Медитација обучава вјештину да створи јаз између унутрашњег посматрача и појединца.

Да се ​​смејем

Јога смеха је настала пре 20 година. Резултати ове праксе су укупно присуство у телу и заустављање унутрашњег дијалога. Снага смеха чисти канале емоционалног тела.

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send