Метход

5 корака да повратите свој ум

Pin
Send
Share
Send
Send


Промените мисли, трансформишите живот.

Ево 5 корака да повратите свој ум. Немојте одустати док не покушате. Али покушавајући, овладати тим вештинама.

Пази на ум

Прво треба да почнете да обраћате пажњу на своје мисли. Почните да водите дневник мисли и запишите шта мислите и оне речи са којима заиста говорите себи.

Замислите да је једна од области на којој радите ваш однос са телом. Како разговарате са собом о свом телу - посебно када гледате у огледало, облачите се, купујете одећу. Када погледате мени, шта кажете на себе? Слушај и пиши.

Назовите своје обрасце

Одлучите које обрасце мисли желите да се отарасите. Почећете да приметите да стално разговарате са собом у вези једне ствари - а то радите на негативан начин, и то вас чини болесним.

Откријте своје негативне мисаоне обрасце који вам не помажу да остварите своје снове и именујете их. Будите сигурни да нађете прикладно име за овај негативни ланац мисли тако да га можете одмах препознати чим се појави.

Зауставите узорак

Чим чујете овај мисаони узорак, заврните рукаве и почните га заустављати. Разумећете тачно шта можете рећи себи да почнете размишљати о нечем другом.

Пошто сте дозволили да ваш унутрашњи дијалог постане неконтролисан у неким областима вашег живота, немате појма да ако одједном престанете да толеришете његову хистерију, можете бити чврсти и променити све.

Можете зауставити његов неактиван разговор, одлучити да је игра завршена и диктирати услове. Једноставно је, и ваш сан ће вам бити захвалан. Најбољи начин да зауставите своје негативне мисли је да их неко призна наглас.

Замените старе обрасце новим.

Одлучите које мисли заиста желите да култивишете уместо својих уобичајених мисли - и побрините се да одговарају вашим сновима. Без обзира колико једноставно звучи, ради. Ви контролишете оно о чему желите да размишљате - то једноставно нисте урадили раније.

Ми обично умотављамо свој ум у наш унутрашњи страх и ограничавајућа веровања - а то су најгори станари! И као што је потребно вријеме за исељење таквих станара, тако ће и требати времена.

Усмерите ум

Усмјерите нове мисаоне обрасце који вас брину да размислите о томе о чему заиста желите да размишљате. На пример, рецимо да је ваш сан да упознате своју сродну душу и заљубите се.

Уместо да подржите негативне мисли о томе како неуспешно за ово место живите или колико сте несретни, како сте пропустили толико могућности или да је већ прекасно. Уместо тога, почните да представљате свој заједнички одмор на Балију, његова рука је у вашем, на прстену прстију итд. Пратећи 5 горе наведених корака, моћи ћете да прилагодите свој ум.

Фото: келлиихилл / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send