Метход

7 нових година за свачији укус

Pin
Send
Share
Send
Send


Одаберите своје циљеве који ће донијети здравље и радост.

Лака конкуренција са собом је сјајан начин да се вратите уобичајеној рутини након дугих одмора. Изаберите изазов по свом укусу или направите сопствени!

  1. Пијте довољно воде. Смисао овог изазова је пити воду одмах након буђења, пре и после сваког оброка и пре него што одете у кревет. Приметићете позитивне промене у вашем телу за недељу дана и вероватно ћете желети да свој нови режим за пиће претворите у добру навику.
  2. Нова асана сваки дан. Чини се као немогућ задатак за неке од нас да издвојимо један сат дневно за пуноправну праксу, али чак и 10-15 минута вјежбања може довести до примјетних промјена. Разне позе у модерној јоги ће овај изазов учинити заиста занимљивим.
  3. Почните јутро са трчањем. Сећате се колико пута сте покушали да укључите трчање у дневну рутину? Почетак године је одличан разлог да се коначно одржи обећање које сте добили! Почните од 10 минута и постепено повећавајте време трчања, а да не изгубите мотивацију - замолите неколико спортских пријатеља да се придруже вашем изазову.
  4. Спавај довољно времена. Здрав сан је неопходна компонента нашег живота, што има велики утицај на њен квалитет. Циљ овог изазова је да спавате 8 сати дневно током недеље: након завршетка, осетићете значајне промене у расположењу и енергетском нивоу.
  5. Уклоните из штетних намирница. С времена на време, уживање у укусној храни је сјајно, али после низа празника и дуготрајне злоупотребе производа који садрже шећер, требало би да дате паузу свом телу. Изаберите временски период у којем можете да издржите, а затим повећајте број дана проведених без јунк хране.
  6. Медитате дневно. Склони смо да се фокусирамо на наш физички облик, потпуно заборављајући на ментално здравље, док он игра много већу улогу него што смо мислили. У року од 10 дана, почните сваког јутра са медитацијом - за то морате да подесите аларм 20-30 минута раније, али верујте ми, вреди тога.
  7. Направите свој изазов. Изаберите навику која поквари све ваше тежње да живите здравији начин живота - чашу вина навечер, велики део сладоледа, превише болна реакција на сваки стрес - и за 30 дана искључите је у нову која је кориснија за ваше физичко и ментално стање .
Фото: иогавитхбриохни / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send