Метход

Купање у звуцима гонга

Pin
Send
Share
Send
Send


Истраживања су показала да вибрације гонга активирају парасимпатички нервни систем, који је одговоран за процесе релаксације и регенерације у организму.

У религијским традицијама Индије, Кине и југоисточне Азије, гонг се од давнина сматрао култним инструментом. Његов звук био је праћен најзначајнијим догађајима у животу људи: порођај, сахрана, свадбе, жетва, војне акције и шамански ритуали. Шта је посебно код овог наизглед једноставног алата?

Тајна лежи у богатству призвука - призвуком који се јавља око основног тона, као иу географској ширини фреквентног опсега. Звучни таласи који покривају један другог стварају нове сложене тонове, а то чини звук тако обимним и непредвидивим да надилази одређену ритмичку организацију.

Истраживања су показала да вибрације гонга активирају парасимпатички нервни систем, који је одговоран за процесе релаксације и регенерације у организму.

Ваше тело је опуштено и одмара. Међутим, свака од његових ћелија ступа у интеракцију са звучним таласима гонга. Истовремено, он изненађујуће реагује на музику гонгова мозга: у почетку генерише слике, понекад их ствара од људи и догађаја стварног или апсолутно фантастичног света, али се онда предаје и искључује. А ови минути или секунде тишине ума су за нас невероватан ресурс, извор енергије.

Додајте свом животу ново искуство, упознајте дубине вашег И. Нека Гонги буду ваши водичи!

Април 23 ундер Иога Беаути Даис - дани јоге и лепоте, заједнички догађај часописа Иога Јоурнал и пројекта "Окус и боја", можете доћи до гонг-медитације. Ова пракса ће уклонити стрес од вас, стимулисати ендокрини систем, помоћи вам да се ослободите психо-емоционалних блокова и подстакнете духовну потрагу.

Простор за гонг-медитацију креират ће мајстори ИогаГонг Студија - Вицториа Иароваиа, Екатерина Сидорова и Татјана Трешалова: иогагонг.ру, ввв.фацебоок.цом/иогагонгстудио/, //вк.цом/иогагонгстудио.

На данима јоге наћи ћете богат програм који се састоји од јоге, медитације, мајсторских часова и предавања о свему што интересује модерне девојке.

А да би ови дани били још светлији и занимљивији, цео дан ће за вас радити бесплатно:

  • Беаути бар, гдје можете направити маке-уп, стилинг, маникир и многе друге корисне и угодне процедуре
  • Консултације експерата у којима можете направити астролошке прогнозе и сазнати све о вашем тијелу.
  • Органско тржиште, где можете купити накит, органску козметику, здраву храну и одећу за вежбање

Котизација за 1 дан - 3500 рубаља., 2 дана - 5000 рубаља.

Цена карте укључује:

  • сва предавања, вежбе и мајсторске часове
  • беаути бар: маникир, стилинг, макеуп, масажа
  • астрологицал форецаст

Цене карата ће се повећати од 12. априла.

Резервишите место сада, простор је ограничен!

* Догађај је погодан за сваког практичара. Дођите и доведите своје дјевојке са собом - увијек је забавније заједно! :)

За регистрацију

Фото: истоцкпхото.цом

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send