Филозофија

3 сигурни начини да задржите позитивно и мирно

Pin
Send
Share
Send
Send


Прилагодите мозак позитивном таласу.

Како желим да живим у свету хармоније и радости, где је сваки дан испуњен срећом, миром и медитацијом! Зашто у животу видимо супротно? Да ли је заиста немогуће побећи од сурове стварности?

  1. Прва ствар коју треба да схватите да бисте схватили фантазију о хармонији и позитивности је чињеница да неки дани могу бити напети, досадни, сиви ... Овај феномен је апсолутно нормалан и није то тај који трује живот, већ наш очајнички покушај да се боримо против њих. Као што сунце замењује кишу, добро расположење замењује лоше. Све што можемо у овој држави је да се опустимо и да не одолимо. Можда не желите разговарати са никим на овај дан, мање се смијешите, слушајте тужну глазбу - па то урадите! Немојте се присиљавати на насилан осмијех и правити се да сте најпозитивнија и најсретнија особа на свијету. Поштујте своја осећања.
  2. Друго, покушајте да прилагодите ум таласу захвалности. То је једини начин да будете срећни. Без захвалности, ништа се не догађа. Имате ли дневник захвалности? Не, онда почните. Запишите 5 ствари сваке вечери за које сте данас били захвални. Временом ће се ваш мозак поново изградити, престати гунђати и примијетити само негативне, али напротив, видеће само добро. Нећете имати времена да се осврнете, како ће се ваш живот трансформисати без икаквог напора!
  3. Коначно, усредоточите се на своје заслуге и побједе. Уживајте у памћењу сваки пут када нешто постигнете. Наравно, ово није позив да се иде у земљу фантазије. Сврха овог понашања је да се охрабри, да верује у себе. Често се фокусирамо на наше неуспјехе, није јасно зашто, узима нашу енергију, узнемирава, снижава наше самопоштовање. Али можете све променити ако почнете покушавати да себе сматрате успешном особом, која ће ускоро бити одлична!
Макс Кирицхенко курс ће вам помоћи да се лакше повежете са проблемима и учините ваш живот још угоднијим.

Анти-стрес курс "Опуштање и задовољство"

Научите да се опустите - и живите у миру с вама.

Фото: иога_ки / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Октобар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send