Здравље

Арома за веселе и разноврсне жене

Pin
Send
Share
Send
Send


Упознајте први мирис Алессандра Мицхелеа.

У септембру ће бити на продају нови ГУЦЦИ БЛООМ мирис који је направио Алессандро Мицхеле уз помоћ парфимера Алберта Морилла.

"Желео сам да створим свеж и храбар мирис, луксузни букет који вас води у бескрајну зелену башту испуњену многим цветовима. Ова башта је лепа као и све жене света: светла, дивља, јединствена, садржи апсолутно све." - каже Алессандро Мицхеле.

Нови мирис је почаст оригиналности, виталности и свестраности жена. Вјерне себи, ове младе жене уживају у животу и свим његовим манифестацијама, откривајући своје право ја. Њихово гледиште је страно конвенцијама и ограничењима. Живе за непроцењиве утиске и сећања, ради задивљујућих прича, за инспирацију света, његове културе и уметности.

Његова изворна арома је обавезна за висококвалитетне концентриране природне састојке. Абсолут индијанска тубероза испреплетена је са апсолутним јасмином. Екстракт јасминових пупова добијен јединственом методом ко-екстракције, омогућавајући комбинацију природних нота јасмина и специјалних молекула који задржавају свеже зелене нијансе, што ствара осећај додира латица на кожи.

Структура ГУЦЦИ БЛООМ-а укључује још једну биљку која се први пут користи у парфимерији. То је нота ране лозе (Куисцалис индијски Куискуалис индица), која расте у јужној Индији и представља отелотворење концепта и имена мириса. Бијеле цвасти ове биљке постепено мијењају боју од блиједо ружичасте до тамно црвене како цвјетају. Мирисни цветови винове лозе имају деликатан женски мирис са лаганим пудерастим нијансама.

Док је брушио сваки аспект свог рада као скулптура, Алесандро Мишел је успео да интегрише концепт обиља, виталности и енергије у сваку ноту мириса ГУЦЦИ БЛООМ, романтичну рекламну кампању и софистицирани дизајн боца.


Плесање, ходање, радостан осећај слободе и осећај пунине живота - ово је отелотворење новог света Гуцција и магије ГУЦЦИ БЛООМ-а.

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send