Здравље

Богати руски обрасци крили су ограничену колекцију Реконе.

Pin
Send
Share
Send
Send


Колекција ће бити доступна овог лета.

По целом свету Русија је позната по својој традицији и богатој културној баштини. Одајући почаст руској народној уметности и њеним мајсторима, компанија Унилевер у јубиларној години припремила је посебан поклон за Руса - ограничену колекцију Рекона, чији се дизајн односи на богатство и лепоту руских уметности и заната. За ограничену колекцију дезодоранса, дизајниран је светли свечани пакет, који је украшен златном хокломом, елегантним Гжелом и раскошном палехском ватреном птицом на ватрено љубичастој позадини. Софистицирана балерина, замрзнута у елегантној на.

"Рекона је један од највећих Унилевер брендова - не стоји по страни у години 25. годишњице компаније у Русији и припрема своју садашњост! Инспирацију смо пронашли у рођацима и познатим мотивима руске народне уметности, у најбогатијем културном наслеђу земље. обрасци, слика прима балерине повезане са Русијом, веза примордијално популарне и модерне - сигурни смо да ће таква вишеструка новост наћи одговор у мистериозној и широкој руској души! ”, рекао је лансирање руске колекције виши бренд менаџер Реконе Алене Марцо .

Ограничена колекција дезодоранса биће доступна овог лета. Свијетли дизајн задовољит ће око, украсити полицу дневном шминком и дати јој национални окус. Можете одабрати омиљени спреј са вашим омиљеним узорком или сакупити цијелу колекцију.

Погледајте видео: (Јули 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send