Здравље

Дубока хидратација и Мастхам-царе од Хеад & Схоулдерс Супреме

Стилисти изабиру Супреме Хеад & Схоулдерс - тренд сезоне да би се створио модеран изглед.

Престаните са жртвовањем бриге за јачину и сјај! Хеад & Схоулдерс зна шта модерна жена треба: лепа и здрава коса без компромиса. Недавне студије које су спровеле Хеад & Схоулдерс показале су да је тајна дивне, сјајне косе у здравом власишту. Меет Хеад & Схоулдерс Супреме - фундаментално нова линија љепоте шампона и регенератора с иновативном формулом која гарантира све одједном: шик цурлс, његу власишта и ненадмашну заштиту од перути *. Добар бонус је деликатан женски мирис и елегантна тегла.

ПИРОКТОН ОЛАМИН: дееп моистуризинг

Хеад & Схоулдерс Супреме шампон садржи Пироцтон Оламин - нови активни састојак за “паметну” његу коже и перут, пружајући најбољи козметички ефекат и хидратантну косу.

АРГАН ОИЛ: деликатан опоравак

По први пут, Хеад & Схоулдерс Супреме садржи арганово уље, које се цијени због својих регенерирајућих, хидратантних и учвршћујућих својстава.

СУПРЕМЕ ЦОЛЛЕЦТИОН

  • Шампон и регенератор Супреме Моистуризинг - за интензивну хидратацију косе од корена до врха.
  • Шампон и балзам балзам Супреме Ресторатион - за обнову и елиминисање видљивих знакова оштећења од прве примене.
  • Шампон и регенератор Супреме Стренгтхенинг - за снажнију косу од корена до врха: беспријекорна лабава коса цијели дан.

ВОДЕЋИ СВЕТСКИ СТИЛИСТИ НЕДОСТАЈЕ СЕ РАЗКРИВА ВАША ТАЈНА

Јамес Рове, интернационални стилиста:

- Супреме Хеад & Схоулдерс је прелепа по томе што косу чини супер-свежом и послушном, а да је не исцрпљује. Верујем да Хеад & Схоулдерс Супреме даје женама самопоуздање да им дозволи да носе своју косу онако како желе. Можете подићи косу или направити нови растанак. Или, без размишљања, носите црну јакну.

ГЛАВА И РАСПОРЕДИ СУПРМЕ ИМПРЕСИРАНИ ОД НАЈСТРИХ КРИТИКА!

МД Роланд Вилкерсон, стручњак П & Г Глобал Хаир Царе:

- Ресеарцх Хеад & Схоулдерс сугерише да нездрава стања скалпа утичу на површину косе и утичу на развој ћелија за косу, то јест, са нездравим скалпом расте нездрава коса. Нездрава кожа власишта доводи до појаве нове косе са оштећеном кутикулом, што у коначници резултира сувом, тупом и жилавом косом. Захваљујући револуционарној комбинацији састојака у новој серији Хеад & Схоулдерс Супреме, која комбинује компоненте за кондиционирање и активну растворну компоненту за борбу против перути, научници су понудили женама једноставан начин да добију здраву косу док се брину за ваше власиште.

* Елиминише до 100% видљиву перут уз редовну употребу.

Погледајте видео: (Фебруар 2020).

Загрузка...