Здравље

Природни сјај коже са АХАВА-ом

Нова колекција производа за негу коже Минерал Радианце обогаћена је са пет минерала из Мртвог мора.

АХАВА је козметичка компанија чија се фабрика налази директно на обалама Мртвог мора. Нова колекција производа за негу лица Минерал Радианце обогаћена је минералима из Мртвог мора и осмишљена је да обнови снабдевање уморне коже, повећа сјај и заштити кожу од негативних утицаја околине. "Наука је доказала да се временом способност ћелија да ефикасно производе енергију смањује, заштитне функције коже су ослабљене, што доводи до губитка виталности и виталности коже. Заузете жене широм света кажу да је тешко постићи здраву кожу, пуну енергије и да би светлост била још тежа “, каже Барак Оренстеин, директор маркетинга у лабораторијама АХАВА Деад Сеа.

"Минерал Радианце колекција даје кожи неопходну енергију и стимулише сјај. Створена је да заштити кожу од штетних загађивача који доприносе прераном старењу коже", додаје Оренстеин.

Састав нових производа садржи вишенамјенски комплекс Радианце5 и састоји се од 5 главних активних састојака који дјелују синергистички за повећану заштиту енергије и коже.

  • Деад Сеа Осмотер ™ је савршено уравнотежен концентрат минерала из Мртвог мора који ефикасно храни, влажи и пуни кожу. Концентрат активира природну "осмотску пумпу" коже, која испоручује влагу и хранљиве материје на површину коже тамо где су најпотребније.
  • Сигналине С ™, биљни елемент изведен из екстракта јојобе и маслиновог уља, повећава енергију обнове коже за 3 пута (ин витро тестирање). Комбинација Сигналине С ™ и Осмотер ™ смирује кожу и смањује иритацију.
  • Венуцеане ™ - снажан детоксикатор, сличан природном механизму заштите коже - штити од сунчевог зрачења.
  • Систем меког фокуса - једињење које штити кожу и даје сјај
  • ПоллуСТОП ™ је "градски штит" који штити од загађивача у ваздуху и штете узроковане негативним утицајима на животну средину.
Колекција Минерал Радианце укључује:
Минерал Радианце гел за чишћење: обрано без парабена;

Маска за блато Минерал Радианце: обрано, чисти и смирује кожу;
Дневна крема Минерал Радианце: обнавља енергију и даје сјај изнутра;

Минерал Радианце ноћна крема: њена умирујућа формула помаже кожи да се опусти од свакодневног стреса током ноћи.

Погледајте видео: (Новембар 2019).

Загрузка...