Здравље

Еликсир живота у колекцији активних серума

Свака кап активног серума садржи до 150 активних молекула који штите кожу од излагања околини.

Наша кожа, наше емоционално стање је јединствено и непоновљиво. Али, веома је тешко у потпуности открити вашу лепоту и заштитити се од негативних фактора живота у граду, а специјално развијени Децлеор Аромессенце серуми могу доћи у нашу помоћ.

Формула 100% чистог, активног, лаког природног Аромессенце серума је створена комплексном дестилацијом паре, хладним пресовањем, додавањем чистих биљних уља, искључујући гутање воде, силикона, парабена, минералних уља и боја. Свака кап активног серума садржи до 150 активних молекула који штите кожу од излагања околини, допуњавају њен ниво енергије, враћају природни сјај, густину и дају дуготрајну хидратацију.

Прави помагач ваше коже у сузбијању урбане напетости Серум са етеричним уљем Нероли Амаре, који помаже да се носи са негативним ефектима загађеног ваздуха. Смањује адхезију малих честица са епидермом и дубоко влажи кожу.

Етерично уље неролија (Цитрус аурантиум) је познато по свом смирујућем ефекту на нервни систем, опушта и смирује, уклања знакове напетости. У епидерми значајно повећава синтезу филагрина - протеина који је директно одговоран за природну хидратацију коже, ограничавајући губитак течности. Повећава синтезу хијалуронске киселине и синтезу гликозаминогликана.

Са серумом са Иланг Цананга етеричним уљем - кожа поново успоставља равнотежу.
Коктел од 9 есенцијалних и 4 биљна уља одабран за комбинацију, проблем тип коже. Састоји се од етеричног уља грчаног оригана (Ориганум херацлеотицум), које има антимикробна и антиинфламаторна својства, помаже у спречавању појаве несавршености коже, а етерична уља иланг-иланга (Цананга одората) и ружмарина (Росмаринус Оффициналис) омогућавају вам да одбијете тешке мисли и очистите свој ум.

Серум је идеалан за кожу која треба чишћење, брише трагове свакодневног умора. Редовном употребом враћа се равнотежа коже, смањује себум и уске поре.

Серум са етеричним уљем Лавандула Ирис, даје кожи еластичност и сјај. Коктел од 8 есенцијалних и 7 биљних уља.

Основни мали лавандин (Лавандула Хибрида) познат је по својим анти-агинг антиоксидативним својствима, ефикасно се бори са смањењем нивоа колагена и убрзава његову синтезу. Етерично уље лаванде (Лавандула ангустифолиа) у комбинацији са етеричним уљем смиља (Хелицхрисум италицум) ефикасно регенерише кожу и помаже у одржавању виталности.

Погледајте видео: (Новембар 2019).

Загрузка...