Здравље

Ле Петит Оливиер - природна козметика из Француске

Главне линије: њега лица и тела, сапун, гелови за туширање и производи за негу косе.

Бренд Ле Петит Оливиер налази се у једном од најсветлијих кутака Француске - у сунчаној Прованси.

Прва линија производа Ле Петит Оливиер била је производња сорти чврстог и течног сапуна. Марсејски сапун, створен према традиционалним рецептима сапунара из Марсеја, добио је посебну популарност међу купцима. Састоји се од само 100% биљних уља (међу којима је и маслиново уље).

Након тога, компанија је проширила свој асортиман производа, али је принцип коришћења природних састојака, екстраката и уља постао једна од препознатљивих предности бренда.

За израду козметике и хигијенских производа овог бренда користе се састојци типични за природу Јужне и Провансе. Пратећи најновије трендове у савременој козметологији, многи козметички и хигијенски производи Ле Петит Оливиер за његу лица и тијела обогаћени су корисним козметичким састојцима као што су арганово уље, карите маслац, роза глина, различити природни биљни екстракти.

Компанија је 2011. године стекла један од последњих традиционалних млинова за производњу маслиновог уља на југу Француске. Маслиново уље добијено методом хладног прешања задржава све своје изузетне особине и није случајно укључено у многе козметичке производе бренда.

Главне линије: њега лица и тела, сапун, гелови за туширање и производи за негу косе.

Производи произведени у Француској. *

Бренд је против тестирања на животињама, не користи животињске производе, а од 2001. године је укључен у активности удружења Оне Воице.

Доступно само у трговинама Л'Етоиле.

* Поред чврстог сапуна Алеппо

Погледајте видео: (Фебруар 2020).

Загрузка...