Здравље

Свјесна хармонија ума и тијела

Pin
Send
Share
Send
Send


Међународни бренд МАХАСХ СПАС & САЛОНС представио је нови концепт Миндфуллнесс СПА Екпериенце.

Ово урањање у нову димензију СПА, комбинујући принцип самосвесности, иновативни развој у области неурознаности, усмерен на откључавање потенцијала људског мозга, као и лековиту моћ додира и јединствену органску линију козметике за негу коже.

Одвојите се од спољашњег света

Уроњеност у концепт Миндфуллнесс СПА Искуство почиње ритуалом "искључивања" - 20 минута медитације у иновативној капсули Сомадоме, која ће започети процес поновног подизања тела користећи хромотерапију, бинауралне ритмове и природне вибрацијске таласе.

Хромотерапија је одавно део алтернативне медицине засноване на употреби Ки енергије. Према Аиурведи, примена праве боје може довести баланс чакре и тако решити многе здравствене проблеме.

Бинаурални ритмови - електромагнетни таласи који зраче људски мозак дан и ноћ, када чује различите звукове, изузетно су важни за функционисање целог организма. То су 5 врста, од којих свака утиче на нас на свој начин: алфа таласи промовишу дубоку релаксацију и смањују ниво кортизола. Бета таласи важно за концентрацију мождане активности. Тхета ваве промовисати медитацију. Гама таласи побољшавају памћење и природни су антидепресиви и коначно делта вавес важно за фазу дубоког сна.

За максималну ефикасност, бинарни ритмови захтевају чисти етар - без вештачких електромагнетских таласа који су слободни од природе. Управо тај проблем решава трећи елемент Сомадоме капсуле - БиоСинтоние® плоче (керамички дискови од кристала силицијевог диоксида), који стварају неухватљиве вибрације сличне природним и блокирају штетну електромагнетну студију.

Дакле, Сомадоме је јединствена, удобна и компактна микродома, која привремено "одваја" особу од цивилизације, штити и усмјерава његову свијест на пут хармоније и јединства ума и тијела.

Управљајте активностима мозга

“Разбијање везе” са свакодневним бригама, догађајима и искуствима је важно за прелазак на следећу фазу МАХАСХ Миндфуллнесс СПА Екпериенце концепта - обука ваше способности да умирите и опустите ум, као што то раде будистички монаси. Да би то урадила, МАХАСХ користи иновативни систем који вам омогућава да прочитате интензитет активности мозга. По аналогији са електроенцефалограмом, он мери мождане таласе и одговара звучном позадином која одговара стању у којем се људски мозак тренутно налази. То су звукови природе који усмјеравају ум ка стању контемплације. Подаци о сесији се снимају тако да гост МАХАСХ СПА, уз сталну праксу, не само да може тренирати њихове умове, већ и пратити напредак.

Осетите енергију чистог додира

Сљедећа фаза урањања у концепт Миндфуллнесс СПА Искуство је опуштање и поновно рођење физичке љуске уз помоћ енергије чистог додира. Љековита моћ мануалне терапије утјеловљена је у колекцији ауторских Пуре Тоуцх Систем масажа. Свака од три технике збирке заснива се на дубоком познавању људске физиологије и метода различитих масажних пракси.

За ослобађање тијела и духа из канџи стреса у концепту Миндфуллнесс користи се исто име антистрес масажа. Помаже у ослобађању нервног система и враћа тијелу осјећај слободе уз помоћ додира, на почетку плућа - удараца, угодног клизања, - а затим довољно дубоког дјеловања на мишићни систем.

Боди Сцулп или спортска масажа је активна варијација концепта Миндфуллнесс, који је погодан и за људе који су страствени према спорту и за оне који воде ниско-активан животни стил и желе да тонирају своје мишиће. Његов циљ је да се постигне максимално опуштање мишића, да се ублажи грч и стагнација у ткивима, побољшају метаболички процеси. Као резултат, бол у мишићима се ослобађа, повећава се покретљивост зглобова, и опћенито, процес старења тијела се успорава. Масажа се обавља благо, безболно, у удобним условима.

Боди Роцкер или антицелулит масажа - поступак посвећен естетици лепоте. То је иновативна техника која вам омогућава да побољшате стање коже, тонирате ткива, нормализујете проток крви, вратите еластичност површинским мишићима и, као резултат, смањите појаву целулита. Метода се заснива на два главна аспекта: липолизи (уништавање масних наслага) и дренажи (уклањање продуката распадања, воде из ткива). Сваком госту се приступа индивидуално, прилагођавајући поступак тако да одговара његовом здравственом стању и уставу. Принципи масаже остају непромењени - безболни су, корисни и систематски за сваки покрет.

Осетите моћ природе

Саставни елемент концепта МАХАСХ Миндфуллнесс СПА Екпериенце је употреба само природне органске козметике МАХАСХ, 95% која се састоји од природних састојака и 75% органског. Попут исхране коже, кожи даје хранљиве материје, витамине, есенцијалне минерале и елементе у траговима. Снага природе у свом чистом облику и максималној концентрацији ради на обнови и одржавању здравља и лепоте.

Дакле, МАХАСХ на нови ниво доноси систем вредности у индустрији лепоте. Захваљујући појави концепта МАХАСХ Миндфуллнесс СПА Екпериенце, обилазак СПА постаје један од модерних алата за откривање скривених људских ресурса, начин да се сви продуктивнији, енергичнији, здравији и због тога боље прилагоде суровим условима динамичног света.

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send