Здравље

Нови парни мириси ЛОЕВЕ 001

Pin
Send
Share
Send
Send


Ово је први пројекат Парфимерне сарадње Дома Емилија Валероса и креативног директора Лоеве модне куће Јонатхана Андерсона.

У години прославе 10. годишњице у Русији 2017. ЛОЕВЕ поносно представља нови парни мирис ЛОЕВЕ 001. Ово је први пројекат сарадње парфимера Емилија Валероса и креативног директора Лоеве Мода Јонатана Андерсона.

ЛОЕВЕ 001 - потпуно симболичан. Овај мирис је неухватљив тренутак почетка љубави. Два мириса, два хероја - мушкарац и жена, он и она. Дрхтав и чист тренутак њиховог првог јутра заједно. Почетак нове приче у животу двоје људи и вјера у сретан наставак.

Паковање мириса отвара се као књига, метафорички наглашавајући да се иза корица налази читаво дјело: прича о животу два хероја - жена и мушкарац. Сами бочице су графички, сажети, направљени од прозирног стакла, као да су испуњени сунчевом светлошћу. Подсећају нас на јутарњу зору. Дрвена капа наглашава природну љепоту и природне ароме.

ЛОЕВЕ 001 фор Хер је деликатан, дубок и сензуалан мирис. У композицији - ноте египатског јасмина, ружичастог срца, мошуса, ваниле. ЛОЕВЕ 001 фор Хим - сјајна, харизматична, секси. Садржи акорде ветивера, кардамона и пачулија. Парне ароме уједињује заједничка језгра: у обе се налазе ноте сандаловине, мошуса и бергамота, које се хармонично стапају.

Мирис за њу и за Њега се може помијешати на кожи, и, када се споји, они дају трећи мирис: "Ми".
Паковање арома ЛОЕВЕ 001 приказује фотографије дела Карла Блоссфелда, немачког научника и фотографа, који је снимао цвеће и биљке на сопственом фотоапарату са повећањем од 30 пута. Он је настојао да упозна суптилну љепоту креација природе и вјеровао је да ништа није лијепо као оно што је природно и природно.

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send