Здравље

Рејувенатинг лигхт

Pin
Send
Share
Send
Send


Револуционарни Пхисиолумиере комплекс ће помоћи да се надокнади недостатак природне светлости за кожу.

У савременом свету жене су све више изложене изворима вештачког светла у канцеларијама, продавницама, фитнес центрима. Кожи стално недостаје природне светлости.

Као резултат, прекидају се станични механизми у регулацији чије је природно светло укључено. Кожа се опоравља спорије и постепено добија тамну нијансу.

Да би компензовао недостатак природне светлости за кожу, др ПИЕРРЕ РИЦАУД је развио револуционарни комплекс ПХИСИОЛУМЕР. Активна компонента комплекса, имитирајући ефекат луминотерапије, репродукује благотворно дејство природне светлости на дубље слојеве коже и даје јој приметан ефекат подмлађивања.

Као истраживачки директор др Пиерре Рицауд Лаб Анне Цлемент, тестови спроведени кампањом доказали су позитиван ефекат луминотерапије на кожу: она стимулише експресију Цлоцк гена, утичући на све знакове младости (влага, тон, еластичност, транспарентност). Сва средства у новом Луминекперт опсегу садрже Пхисиолумиере комплекс - миметичну активну компоненту, која је екстракт корена азијског грмља Лингериа Аггрегата. Олиго-α глукан у свом саставу имитира ефекат природне светлости на дубље слојеве коже и делује као луминотерапија.

ЛУМИНЕКСПЕРТ Енерги Рецовери Програм у 4 недеље

Садржи 13 витамина и минерала који кожи враћају енергију, виталност и сјај.

7 витамина

Витамин А: Синтеза колагена
Витамин Б3: побољшање интегритета кожне баријере
Витамин Б5: умирује и влажи кожу
Витамин Б6: реакције фузије
Витамин Б8: Метаболизам масних киселина
Витамин Ц: старење фотографија
Витамин Е: Антиоксидант

6 минералних соли

  • НАТРИЈУМ: баланс влаге у ћелијама
  • МАГНЕСИ: ћелијска енергија
  • ЦИНК: диференцијација ћелија
  • МАНГАН: влажи кожу
  • Калијум: интра- и екстрацелуларни метаболизам
  • Адхезија калцијума: ћелија

Програм је предвиђен за 4 седмице и идеалан је за међусезонски период. Производ се наноси ујутро умјесто главне креме или, за оптималну удобност, прије наношења дневне креме. 1 епрувета = 1 недеља.

ЛУМИНЕКСПЕРТ крема за контуре ока 3 у 1 за умор, боре и тамне кругове

Садржи пигменте са ефектом корекције и пуњења који изглађује кожу, као и пигменте меког фокуса који одмах дају сјај изгледу.

ЛУМИНЕКСПЕРТ Ресторативна нега Схине анд Иоутх

Као резултат метролошких тестова уз примену лека, одмах након наношења примећено је повећање зрачења коже, као и интензивно влажење и, уз дуже коришћење, значајно смањење просечне дубине и запремине бора.

Екстракт корена азијског грмља Лингериа аггрегата (Линдер цхиллибуцхолистнаиа), и комплекс физиолумијера обогаћених олиго-α-глуканима садржаним у креми доприносе ресинхронизацији ћелијских механизама коже, стимулишући његове виталне метаболичке процесе.

Сви нови Луминекперт производи стимулишу виталну енергију ћелија и дају кожи сјај и младост.

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send