Здравље

Свестан приступ лепоти

Нови простор за бригу о себи.

Органиц Воман Беаути & Аведа је нови простор лепоте који су открили оснивачи заједнице Органиц Воман у сарадњи са брендом Аведа. Као што и само име каже, салон представља процедуре за негу засноване на природној козметици и ајурведским принципима.

Главни лик Аведа је бренд природне козметике, који се допада Аиурведи, брине о околини и нуди пуноправне ритуале умјесто уобичајеног бојења и маникирања.

На пример, свака процедура за косу почиње лаганом масажом са елементима ароматерапије. Одаберете уље и слушате га током процедуре балансирања. Изабрани мирис промовише опуштање и као да буди креативну енергију и истовремено прилагођава и вас и господара пријатној заједничкој комуникацији. Резултат такве сарадње је нова хармонична слика за вас.

Након поступка балансирања, можете подвргнути дијагнози скалпа. Мајстор ће одредити тип коже посебним уређајем и, на основу резултата, понудити програм његе и могуће опције са шишањем и стајлингом. Мастерс Органиц Воман Беаути & Аведа осјетљиво осјећа своје клијенте и настоји прецизно слиједити њихове жеље. Осим тога, они су сретни да подијеле свој професионални животни хакер. Ако, на пример, имате танку косу, они ће показати како лако подизање косе на корену током сушења може створити додатни волумен. Или како правилно масирати власиште како би побољшао раст косе.

Бојање у кабини - природно. Аведа крем-боја за 97% састоји се од биљних састојака и природних минерала. Укључена су и уља за негу - сунцокрет, јојоба и котачићи који штите косу током процеса бојења и дају трајни резултат. Салон представља разноврсне технике бојања - од традиционалног сталног, освјетљавајућег и балаиажног до врло модерног аир-тоуцха ове године са ефектом врло природне колорне транзиције. Иначе, током бојења, сечења или стилинга, можете да урадите и његу руку или маникир.

Органиц Воман Беаути & Аведа пружа услуге шминке (експресне, дневне и вечерње), нијансирање обрва и његу лица. Према концепту и дизајну салон зелен. Визит карта Еко-Стиле Органиц Воман Беаути & Аведа је велики пресс зид од зеленог лишћа. Ово нехотично апелује на природу, на лековита својства која има. Истовремено, симболичан подсјетник на потребу да се бринемо о њој.

Простор је створен за оне који се придржавају свјесног размишљања и принципа "споре љепоте" или само желе да их упознају. Током ритуала уживате у тренутку "овде и сада", слушајте своја осећања и жеље, не журите, не журите. Тада ће се свака процедура претворити у медитацију посвећену љубави према себи. Оснивач Аведа Хорст Рехелбацхер каже: "Чак и најједноставнији, наизглед безначајни избори које чинимо сваки дан - оно што једемо, оно што носимо, оно што користимо за наше тело иу нашим домовима - имају ефекат таласа који додирује обале нешто веће од нас лично. "

Фото: салтилуке / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Септембар 2019).