Здравље

Отварање лета - бренд Оригинс

Pin
Send
Share
Send
Send


Производи се базирају на ријетким састојцима природног поријекла: ензимима копнених и морских биљака.

У јуну се на руском тржишту појавио нови козметички бренд Оригинс. Бренд је део корпорације Естее Лаудер и одавно је популаран у Америци и Европи. Оригинс је органска козметика. Производи се базирају на ријетким састојцима природног поријекла: ензимима копнених и морских биљака. Компанија се ослања на традиције, трендове и технологије из различитих делова света.

Стручњаци бренда су увек спремни да оду на крај света у потрази за биљкама, микроелементима и минералима највишег квалитета. Састојци се тестирају у лабораторијама у Њујорку, Шангају и Белгији, а затим се од њих праве ефективне формуле.
Поријекло брине о здрављу планете. Користећи ресурсе Земље, стручњаци брендова се ослањају на широко знање, поштују принципе поштовања и одговорности. У производњи еколошки прихватљивих врста амбалаже и одговарајуће технологије.

До данас, Оригинс је посадио више од 600.000 стабала у различитим деловима света. Бренд жели дати само позитивне утиске од коришћења средстава и учинити све да живот на земљи учини бољим.
Оригинс је представио козметичку негу. Најпопуларнији производ бренда - маске за лице - чишћење и влажење.

У јуну и јулу 2017. године, бренд ће се појавити искључиво у 29 РИВ ГОСХ продавница, укључујући и 4 Оригинс брендиране просторе, као и лансирање у онлине продавницу
@ривегауцхеру # ривгосх

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send