Здравље

Органиц Схоп је поставио нови Гуиннессов рекорд

Показала је највећу светску теглу природне креме.

У продавници органске продавнице природне и органске козметике (Болсхаиа Полианка, 30) постављен је нови Гуиннессов рекорд! Креатори козметичке линије Органиц Китцхен испунили су и показали гостима и новинарима највећу светску теглу природне креме тежине 190 килограма.

Ланац продавница органске продавнице је права територија природне и органске козметике, где можете не само да купите делотворне и корисне производе из целог света, већ и да добијете бесплатне савете стручњака из области природне бриге за себе, свој дом, па чак и кућне љубимце. Није случајно да је управо овдје забиљежен нови свјетски рекорд у области природне козметике - највећа свјетска посуда природне креме тежине 190 килограма је напуњена, мјерена и мјерена!

Рекордер из линије Органиц Китцхен природне козметике је јединствена природна крема за сјај тијела која испуњава све захтјеве за природном и органском козметиком од стране водећих свјетских еколошких организација (на примјер, угледни институт ЕЦОЦЕРТ у Француској). То значи да не садржи петрокемијске производе, силиконе, парабене, СЛС, СЛЕС и друге критичне компоненте. Осим тога, крема је обогаћена вриједним природним уљима и екстрактима корисних биљака, стога не само да савршено влажи и храни, већ и лијечи кожу, дајући јој природан сјај. Сви параметри посуде са рекордерима су пажљиво измерени. Висина тегле била је 62 центиметра, пречник поклопца је 80 центиметара, обим је 250 центиметара, а тежина чак 191 килограм, што је за килограм више од очекиваног резултата! Тако је, пред свима присутнима, забележен јединствени рекорд - највећа посуда на свету са природном кремом!

Органиц Китцхен линија крема је изабрана за фиксирање светског рекорда не случајно. Ова колекција козметике је једна од најпопуларнијих купаца органске продавнице. Током две године постојања широм Русије, продато је више од 5 милиона ових светлих, корисних и природних тегли.

Од сада, сваки купац органске продавнице у Бољој Пољани ће такође моћи да прими као поклон сопствену теглу крем-рекордера.

Погледајте видео: (Јануар 2020).

Загрузка...