Здравље

Рецепти сјеверне природе за здраву и уравнотежену кожу

Pin
Send
Share
Send
Send


Најбољи начин за обнављање коже под стресом је употреба козметике са природним састојцима.

Баланс, равнотежа, хармонија. Да би ваша кожа зрачила здрављем, морате слушати њене промјењиве потребе и одржавати их у хармоничном стању. Најбољи начин да обновите кожу у стресном стању је да користите козметику са природним приступом лепоти и природним састојцима, као што је Цхага Нортхерн Мусхроом, права супер храна, позната као један од најефикаснијих антиоксиданата.

У програму Хармониа из Лумена, инспирираним древним скандинавским ритуалима љепоте, активни природни састојци се користе за чишћење, уклањање надутости и очување младеначке коже, под стресом интензивног ритма модерног живота. Баланс и природни ритмови су обновљени. Хармониа Екперт Програм обухвата пет производа за негу коже. Засновани су на трио активних састојака за обнову крхког екосистема коже. Нови програм је најприроднији међу свим Лумене линијама, неки производи садрже до 99% природних састојака и 100% су вегани.

Расте у удаљеним скандинавским шумама, Цхага гљива је вековима била једна од најпознатијих традиционалних састојака Финске. Има изванредну способност да апсорбује радикале кисеоника (ОРАЦ), богат је антиоксидансима, као и цинк, бакар, калцијум и магнезијум, који побољшавају тонус коже. Доказано је да Цхага гљива има највиши ОРАЦ ниво икада забележен за природне састојке. Уз Цхагои, финска изворска вода се користи у новим производима, једном од најважнијих састојака свих Лумене програма његе, који промовише дубоку хидратацију коже. Северни тресет, богат минералима и моћним антиоксидантима, чисти кожу и враћа природну себорегулацију.

Лагане, прозрачне текстуре нове линије омотавају кожу прозирним велом и освежавају се. Кожа се храни. Свест се смирује. Баланс се враћа.

Програм укључује ревитализирајући серум, ревитализирајући агенс за чишћење, ревитализирајућу крему за интензивну његу, ревитализирајући балзам, ревитализирајућу маску за чишћење на бази тресета.

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send