Здравље

Започео реалност здравог начина живота "Нисам лења"

Два учесника су за кратко време окренули свој начин живота на главу.

Од 10. априла до 31. маја, специјални пројекат је стварност за здрав начин живота, “ја нисам лењ”, у којем два учесника окрећу живот наглавце у кратком времену. Они ће постати здрави, лијепи и свакако сретнији него што су били прије учешћа у пројекту.

Главни ликови пројекта су две шармантне девојке Валерија Сапронова и Марина Басова. Једном су се покушали бавити спортом и водити здрав начин живота, али лењост је све време победила природну жељу да буде у одличној форми. Оба учесника раде у пројекту „Окус и боја“, знају да је за време ван радног времена важно посветити време себи и самопобољшању.

Наши тренери у јоги, трчању и разним тренинзима ће натерати "лењости" да прашине и спортске простирке из ормара почну трансформисати ваше "ја". Они ће стално "држати корак": дати препоруке о исхрани током физичког напора, њихов главни задатак је да усмеравају учеснике. Професионални психолог ће такође радити са ликовима. Помоћи ће да се мисли ставе у ред и пронађу праву мотивацију, од које ће свака од њих направити сврсисходну и самоувјерену особу.

Током пројекта, психолог ће се бавити тешким ситуацијама у којима ће учесници бити. У реалном времену стручњак ће одговорити на питања Валерије и Марине, као и свакога ко ће пратити достигнућа девојчица кроз друштвене мреже. Учесници пројекта ће активно подијелити своје успјехе и потешкоће на путу до новог живота. Детаљни фото извјештаји и приче наших хероја на њиховим инстаграм страницама: //ввв.инстаграм.цом/рика_сапро/ и //ввв.инстаграм.цом/_марина_басова_/, као и на хасхтагу #МеНеЛен_ВкусЦолор.

Све информације о пројекту ће бити објављене на нашој веб страници, на посебној посвећеној страници "Специјални пројекат".

Желимо да се људи придруже нашем специјалном пројекту и започну часове овде и сада, почевши од једног тренинга. И најциљније чекају награде у виду сезонских улазница за наш јога студио, еко-поклоне за спорт и здравље, попусте у кафеу.

Видимо се, наравно, не лењи!

Погледајте видео: (Новембар 2019).

Загрузка...