Здравље

С љубављу према природи

Pin
Send
Share
Send
Send


Ивес Роцхер је гел за туширање који брине о кожи без нарушавања планете.

Мисија Марка Ивес Роцхера: вратити природи све што нам она тако великодушно даје, сваки дан за љепоту жена. Ова аспирација је у потпуности уткана у Хербал Цосметицс, коју је креирао тим стручњака са јединственим искуством. Филозофија бренда не може се ограничити на стварање козметике. Не ради се о маркетингу, већ о историји бренда: жељи да живимо у хармонији са собом и светом, уживајући у сваком тренутку.

За стварање козметике Ивес Росхе, биљке које се узгајају на органским пољима Ла Органициа користе се или купују од поузданих добављача у оквиру програма фер трговине. Стручњаци покушавају да минимизирају негативан утицај паковања производа на животну средину током читавог њиховог животног циклуса, ау предузећима бренда комбиноване су различите технологије и инсталације за биодиверзитет. Истовремено, Фондација Ивес Роцхет, под покровитељством Француског института, успешно спроводи велике еколошке пројекте широм света и помаже онима који су спремни да допринесу одбрани планете.

Након више од пола века откако је Марка рођена, у граду Ла Гассиа, колевци биљне козметике, Марк наставља да води јединствену визију Ивес Роцхера: "Природа је наша будућност." И данас се то одражава у новом слогану бренда: Делујте лијепо!

Ивес Роцхер је иновативан производ који је постао суштинска основа основних концентрисаних гелова за туширање марке Бранд, који негују кожу без нарушавања планете.


Компактна бочица концентрованог гела за туширање запремине 100 мл дизајнирана је за 40 примјена, односно у истој количини као и сваки гел за туширање запремине 400 мл.

Паковање је опремљено економичним дозатором: поклопац са вентилом вам омогућава да добијете неопходан део производа једним додиром.
Само једна кап је довољна да се истуширамо!

Погледајте видео: (Јули 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send