Здравље

Тибетанска јутарња гимнастика за младе и здравље

Pin
Send
Share
Send
Send


Рано се пробудите да останете млади: вежбајте 7 минута.

Пробуђени из сна, не журите устајати из кревета. Али да не упијемо јутарње сунце, а онда да се упустимо у надолазећа достигнућа уз помоћ посебне гимнастике. Резултат ће бити не само добро расположење, већ и еластична кожа лица.

  1. Трљајте дланове тако да се у њима осјећате топло. Ставите дланове на очи и лагано притисните (затворене) очи 20-40 пута. Ова вежба не само да одржава очи младима, већ помаже иу обнављању вида.
  2. Сада стисните руке у песнице, испружите палчеве. Убодите линију браде и јагодице са силом - од средине браде до ушију. Нацртате и стимулишете доњи лук лица, спречавајући кожу да изгуби свој тон.
  3. Поставите десни длан на средину чела, а леви длан на десну страну. У том положају трљајте чело са стране на страну 20-40 пута. Уради то интензивно, осети топлину. Ова вежба елиминише боре на челу и спречава болести максиларних синуса.
  4. Сада интензивно масирајте уши рукама. У ушима постоје меридијани свих органа тела, а ова масажа стимулише све системе тела.

После ових вежби, можете ићи горе, али ако имате још неколико минута, додајте још три једноставне акције да пробудите цело тело.
  1. Спојите руке у брави иу том положају, подигните, спустите руке од пупка до тачке 20-30 цм изнад главе 10-30 пута. Тако да активирате лимфни систем.
  2. Ставите леву руку још увек на врат и повуците десни лук од врата до пупка. То можете урадити без додиривања тела, али можете се и овако глачати.
  3. Подигните руке и ноге равно горе и протресите их 10-15 секунди.

Ако свакодневно радите ову вјежбу, никада вам неће требати услуге козметичара. И вероватно услуге многих других представника медицине.

Пхото: истоцк.цом //ввв.инстаграм.цом/даниелле_радулски/

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send