Повер

5 правила за брзи метаболизам

Pin
Send
Share
Send
Send


Акције које вам помажу да уравнотежите исхрану и заборавите на бројање калорија.

Употреба одређене хране има позитиван ефекат на здравље и убрзава метаболизам. Пратите ових 5 правила да бисте побољшали варење.

Конзумирајте мање хране богате омега-6

Много Омега-6 се налази у прженој храни, брзој храни, кондиторским производима, продавницама умака. Они изазивају инфламаторне процесе, повећавају ниво холестерола, изазивају алергије, депресију и тако даље.

Ако желите да се почастите нечим забрањеним, размислите о штети за тело. Ови производи нису само препрека савршеној фигури, већ и добром здрављу.

Има више ферментисаних намирница

Производи који производе млечну киселину су извор енергије за тело. Препоручује се да се користи кисели купус, мисо, природни јогурти без адитива, други млечни и натопљени производи.

Слушајте себе

Пажљиво лецити ваау дигестију да не одједном напустите штетне производе и користите само здраве. Штетно би требало искључити из исхране, али и корисно за правилну употребу.

Наше тело је јединствено, неки системи хране су погодни за то, други нису. Морате да слушате шта ваше тело каже. Ако су ваши млечни производи слабо пробављени, пронађите алтернативу.

Додајте пробиотике у исхрану

То су корисне бактерије потребне за нормално функционисање наше пробаве. Око 70% пробиотика се налази у млечним производима. Такође се могу купити у апотеци као додатак исхрани.

Избегавајте замене за шећер

Замена шећера за заслађиваче може побољшати здравље, а не побољшати. Данас се чешће јављају истраживања о нежељеним ефектима употребе заслађивача.

Једна од њих је промена цревне микрофлоре. Говоримо о вештачким заменама шећера: сахарин, цикламат и други. Једите фруктозу, која се налази у бобицама, воћу и меду. Међутим, такође је немогуће злоупотребљавати.

Третирајте храну са пажњом. Зависи од вашег здравља, стања ваше коже, расположења итд. Ако је потребно, након читања препорука, консултујте се са специјалистом који ће вам помоћи да изаберете индивидуални електроенергетски систем.

Фото: дебифлуе / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Јули 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send