Повер

6 начина да усадите здраве навике

Pin
Send
Share
Send
Send


Како се ослободити нездраве хране у исхрани.

Да бисте спречили поремећаје у телу приликом промене исхране, погледајте ових 6 начина. Помоћи ће вам да боље разумете себе и своје тијело и доведете до жељеног резултата.

Схватите зашто то радите

Пре него што покушате да промените нешто у животу, у себи, анализирајте оно што сада имате. Да ли је заиста потребно нешто промијенити? За шта желите да промените? Одговарајте искрено и поставите циљ који је остварив. Ако вам је потребна - немојте се повлачити.

Водите евиденцију

Они ће вам помоћи да посматрате процес промене навика. Ово је неопходно у време када нови још нису укоријењени, а ви сте у рањивом положају. Помоћу записа можете да прилагодите процес и контролишете снагу док се не навикнете да то радите сами.

То мове

Свака врста физичке активности ће учинити. Често смо ухватили стрес, а спорт / јога / шетња помоћи ће да га се ријешимо. Ходајте више, вежбајте јогу да бисте очистили ум и ослободили се стреса. Таквим активностима можете се обратити и када желите да поједете нешто штетно. Будите јачи, али не претјерано насилни према себи.

Само полако

Не покушавајте да промените исхрану у једном дану. Ваше навике су еволуирале дуго времена. Јер ће тело преко ноћи бити стрес да се навикне на другу. Само си га повредио. Постепено одбијте брзу храну и унесите исправну храну.

Не стављајте строга ограничења

Не будите превише строги према себи. Не ограничавајте се одмах у свему. Анализирајте ефекте сваког производа на ваше тело, да бисте разумели колико вам је потребно да ограничите његову потрошњу.

Не постављајте себи ригидан оквир, као што је "Не једите после 18:00". Заједно изаберите вечеру за лакшу и лакшу храну. Замените шећер и десерте воћем, животињским протеинима са поврћем.

Пронађите особе са сличним интересима.

Када постоје људи око вас који вас подржавају и имају сличан циљ, чини се да је лакше кретати се у том правцу. И то је истина. Када вас разумеју и почну да помажу, брзо ћете се навићи на нови начин живота.

Али будите спремни да неко неће узети ваше интересе. Ово је такође нормално, то је њихово мишљење. Главна ствар коју треба да урадите је да запамтите за шта мењате своју исхрану и какве ће користи донети вашем телу.

Фото: цамилламиља / инстаграм.цом пасспортинонеханд / инстаграм.цом царајоурдан / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send