Повер

ПепсиЦо покреће ПепсиЦо ЛАБ акцелератор за стартупе

Желите ли брзо развити своју храну са Пепсицом?

ПепсиЦо покреће акцелератор за старт-уп компаније, чији је циљ створити обострано корисно партнерство између ПепсиЦо-а и стартупова који развијају своје пројекте за храну и пиће, као и иновативна ИТ рјешења у сљедећим областима: интеракција са потрошачима и купцима, прикупљање и анализа података ресурси, повећање ефикасности на продајним местима, аутоматизација оперативних процеса.

"Иновације су веома важне за одрживо пословање компаније ПепсиЦо. Ми улажемо у истраживање преференција потрошача и развој нових намирница и укуса, погодно паковање, користећи сопствене ресурсе компаније. Међутим, не желимо да будемо ограничени на сопствени развој. који су спремни да размењују идеје, технологије и решења како би заједно развили прехрамбену индустрију и понудили укусне и здраве производе потрошачима широм света. . Итки Зато смо направили покретање акцелератор ПепсиЦо` ЛАБ ", - рекао је Силвију Поповиц, председник ПепсиЦо Русије, Украјине и ЗНД.

На пројекат су позвани старт-упи са готовим решењима за тржиште или пројекти који су у фази спремности за убрзање. То значи да је компанија развила рјешење или прототип производа, можда је примила први доходак, али овај прототип или рјешење захтијева даљње убрзање и усавршавање. Учесници акцелератора ће учити од најбољих стручњака, добити приступ великим могућностима за побољшање и тестирање производа и технолошких решења, дистрибутивних канала у Русији и на иностраним тржиштима, као и могућност закључења дугорочног уговора са ПепсиЦо.

"Главни задатак који смо себи поставили је да пратимо тренутне трендове у технологији и прехрамбеној индустрији. ПепсиЦо ЛАБ акцелератор ће пружити нове могућности за раст и за ПепсиЦо и за учеснике програма", рекао је Владимир Расторгуев, члан управног одбора ПепсиЦо ЛАБ, виши комерцијални директор, ПепсиЦо Русија.

Прихватање пријава за учешће у пројекту је отворено од 11. априла на сајту ввв.лаб.пепсицо.ру. Регистрација кандидата ће трајати до 31. маја 2017. године, након чега ће стручни жири одабрати апликације за програм убрзања за сваку од области - прехрамбени (Фоод ЛАБ) и технологију (Тецх ЛАБ), која ће се реализовати заједно са партнерима. За прехрамбени правац Фоод ЛАБ, као партнер је изабрана компанија Мабиус, за технолошки правац Тецх ЛАБ - компанија ГВА.

„Мабиус Фоод Стартуп центар ће претражити и убрзати иновативне прехрамбене производе у следећим областима: млечни производи, грицкалице, сокови и безалкохолна пића, као и решења у сродним категоријама хране. до јесени их припремити за тестирање на тржишту ради даљег скалирања, ”изјавио је Иван Сидорок, оснивач кулинарског старт-уп центра Мабиус.

„На руском тржишту и даље постоји веома мало одрживих програма преко којих корпорације ступају у контакт са старт-уповима“, рекао је Данил Козлов, директор и директор за развој пословања у БДВ. Отворено тржиште иновација За нас је то један од највећих програма не само зато што позивамо стартупе из цијелог свијета на њега, већ и зато што наруџба једне од највећих ФМЦГ корпорација може бити крајњи резултат за сваки стартуп.

ИБМ, САП и Мицрософт ће такође бити партнери са ПепсиЦо Тецх ЛАБ акцелератором. Стручњаци компанија ће пружити подршку у интеграцији технолошких рјешења у пословне процесе велике корпорације и савјетовати старт-упове у процесу рада на пројектима у имплементацији њихових рјешења и производа.

Побољшање и ширење асортимана хране и пића како би се задовољили промјењиви захтјеви потрошача је један од ПепсиЦо-јевих трендова одрживости "Одговоран за циљ". Компанија ће учинити још више напора да побољша храну, заштити планету и подржи људе широм света да допринесу решавању глобалних проблема.

За више информација о приступу одговорном за циљ и нашем плану одрживог развоја до 2025. године, посјетите ввв.пепсицо.ру

Погледајте видео: (Децембар 2019).

Загрузка...