Повер

7 аргументи у корист суперхране

Pin
Send
Share
Send
Send


Зашто су суперхране више од само маркетиншког изума.

Суперхране често изазивају покоран смјешак или сумњу. Наводно, ово је изум другог маркетера на којем зарађују новац. У ствари, суперхрана је добро и стога се поставља логично питање да ли су уопште потребни. Нудимо вам да сазнате више о 7 корисних својстава суперхране, а затим сами направите избор.

  1. Висока концентрација нутријената. Можемо бити вегетаријанци колико год волимо и покушавамо да једемо исправно, али нећемо порицати чињеницу да то није лако у нашој земљи. Поврће и воће у супермаркету оставља много да се пожели и често не пружа све потребне витамине и минерале. Суперхрана обезбеђује телу све што је потребно, јер је количина хранљивих материја у њима огромна. Заправо, зато су супер. Прочитајте о корисним својствима на етикети било које суперхране - обећане користи једноставно не могу импресионирати.
  2. Борба против болести. Висока количина витамина, минерала, антиоксиданата помаже не само у спречавању већ и борби против многих хроничних болести.
  3. Мале порције. Да бисте искусили благотворне ефекте суперхране, потребно вам је доста. Додајте неколико гоји бобица у салату, пола кашичице спирулине у смоотхиеју - то ће већ бити довољно за побољшање благостања.
  4. Побољшан изглед. Висок садржај антиоксиданата и других корисних супстанци одмах утиче на изглед. Црвенило, отицање, боре су нестале. Кожа постаје мека и уједначена.
  5. Набој енергије. Суперхрана се добро засити, одузима осећај глади дуго и даје ведрину. Више немате потребу да узмете слабост и покушате да се оживите са литром кафе. Слатке жудње су такође смањене.
  6. Веллбеинг. Због високог садржаја хлорофила у многим суперхраном, можете се носити са несаницом, побољшати пробаву, обновити хормонску равнотежу, ојачати имуни систем, започети процес помлађивања. У таквим условима осећате се потпуно другачије.
  7. Нема нуспојава. Суперхрана - природно порекло. Нису сакупљани у лабораторијама, не пуњени хемикалијама. То значи да њихова употреба неће утицати на струк или јетру. Солид бенефит.
Фото: герихирсцх / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send