Повер

7 аргументи у корист суперхране

Зашто су суперхране више од само маркетиншког изума.

Суперхране често изазивају покоран смјешак или сумњу. Наводно, ово је изум другог маркетера на којем зарађују новац. У ствари, суперхрана је добро и стога се поставља логично питање да ли су уопште потребни. Нудимо вам да сазнате више о 7 корисних својстава суперхране, а затим сами направите избор.

  1. Висока концентрација нутријената. Можемо бити вегетаријанци колико год волимо и покушавамо да једемо исправно, али нећемо порицати чињеницу да то није лако у нашој земљи. Поврће и воће у супермаркету оставља много да се пожели и често не пружа све потребне витамине и минерале. Суперхрана обезбеђује телу све што је потребно, јер је количина хранљивих материја у њима огромна. Заправо, зато су супер. Прочитајте о корисним својствима на етикети било које суперхране - обећане користи једноставно не могу импресионирати.
  2. Борба против болести. Висока количина витамина, минерала, антиоксиданата помаже не само у спречавању већ и борби против многих хроничних болести.
  3. Мале порције. Да бисте искусили благотворне ефекте суперхране, потребно вам је доста. Додајте неколико гоји бобица у салату, пола кашичице спирулине у смоотхиеју - то ће већ бити довољно за побољшање благостања.
  4. Побољшан изглед. Висок садржај антиоксиданата и других корисних супстанци одмах утиче на изглед. Црвенило, отицање, боре су нестале. Кожа постаје мека и уједначена.
  5. Набој енергије. Суперхрана се добро засити, одузима осећај глади дуго и даје ведрину. Више немате потребу да узмете слабост и покушате да се оживите са литром кафе. Слатке жудње су такође смањене.
  6. Веллбеинг. Због високог садржаја хлорофила у многим суперхраном, можете се носити са несаницом, побољшати пробаву, обновити хормонску равнотежу, ојачати имуни систем, започети процес помлађивања. У таквим условима осећате се потпуно другачије.
  7. Нема нуспојава. Суперхрана - природно порекло. Нису сакупљани у лабораторијама, не пуњени хемикалијама. То значи да њихова употреба неће утицати на струк или јетру. Солид бенефит.
Фото: герихирсцх / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Новембар 2019).

Загрузка...