Повер

Јапанске иновације у здравој исхрани на Данима лепоте јоге

Pin
Send
Share
Send
Send


Идете на Јога лепотне дане 17. и 18. јуна? Онда обавезно посетите Панасоницов здрави бар!

Идете на Јога лепотне дане 17. и 18. јуна? Онда између сесија и мајсторских часова, обавезно посетите Панасоницов здрави бар! Водећи јапански произвођач кућних апарата и електронике Панасониц посвећује велику пажњу здравој исхрани, стварајући производе који помажу у припреми не само здравих, већ и изузетно укусних јела!

Посебно за учеснике фестивала, Панасониц организује "затворени екран" иновативне парне конвекцијске пећи НУ-СЦ101. Сам производ ће се појавити у продавницама тек у јулу! Сада га већ можете видјети и испробати величанствена здрава јела припремљена уз помоћ НУ-СЦ101.

Новина комбинира најновију јапанску технологију за правилну исхрану и лако може замијенити пароброд, пећницу, фритезу, направу за производњу јогурта и многе друге кухињске апарате. Јединствена комбинација режима паре и конвекције у комбинацији са широким температурним опсегом помаже у одржавању богатог укуса производа. Пара продире брзо и дубоко, сачувајући структуру и нутритивну вриједност производа, а конвекција осигурава чак и печење до хрскавости са свих страна, тако да јело није само здраво, већ и укусно!

Мени од 18 програма (13 аутоматских рецепата) помоћи ће вам да брзо и лако припремите месо, рибу, поврће и прилоге, житарице и супе, укусне нискокалоричне десерте, јогурте, колаче и многа друга јела богата витаминима и микроелементима. Три начина паре и њена скоро тренутна генерација отварају широк простор за креативност. Поред традиционалних колача у парној конвекцији, могу се припремити и нискокалорични десерти и домаћи јогурти. Дјечји доручак или лагани оброк, гала вечера или романтични десерт - нова парна пећница ће се носити са сваким изазовом!

Још један интересантан производ који ће гости фестивала видети је Панасониц МЈ-Л500 екстрактор сокова. Дословно је створен за љубитеље здравог начина живота! Због ниске брзине ротације вијка (само 45 окретаја у минути) храњиве твари се не уништавају услијед загријавања тијеком трења. И добијате заиста здраве, богате витаминима сокове и десерте из разних врста воћа и поврћа. Јединствена особина је млазница за замрзнуте састојке. Њиме можете кувати домаћи сорбет бобица и воћа!

Дођите у Панасониц здрав бар, уживајте у укусу и здрављу!

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send