Здравље

3 разлога за радњу у Гарланду

Pin
Send
Share
Send
Send


Не знају сви колико је корисна ова асана.

Маласана је добро позната по својим затезним својствима. Он растеже глежњеве, телад, открива унутрашњу површину бутина, јача кормило и тренира баланс. Али то није све!

  1. Слободан од негативности. Није ни чудо што кажу "кукови не лажу". Заиста, поробљени кукови су знак нагомиланог стреса и немогућности да се лако шета кроз живот. Практикујући позицију Гарланда, ослобођени смо комплекса и стереотипа који нас ограничавају, почињемо размишљати отвореније и уживати у малим стварима. Поред тога, она балансира Муладхара чакру, која је одговорна за осећај сигурности и удобности.
  2. Помаже ... лакше. Ако се претходни параграф бавио олакшањем душе, онда се ради о стварном. Ова поза је идеална за људе који пате од затвора, неправилне столице и, генерално, представника Вата. Асана побољшава варење, уклања токсине и опушта унутрашње органе.
  3. Има хипнотички ефекат. Ово је савршен положај за оне који имају проблема са спавањем. Ако вас муче несаница и узнемирујуће мисли, 30 минута пре спавања, урадите Маласана - има смирујући ефекат, смирује, ублажава стрес и помаже да се ослободите непотребних мисли.
Фото: асхлеикантерлифе / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Септембар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send