Здравље

3 разлога за радњу у Гарланду

Не знају сви колико је корисна ова асана.

Маласана је добро позната по својим затезним својствима. Он растеже глежњеве, телад, открива унутрашњу површину бутина, јача кормило и тренира баланс. Али то није све!

  1. Слободан од негативности. Није ни чудо што кажу "кукови не лажу". Заиста, поробљени кукови су знак нагомиланог стреса и немогућности да се лако шета кроз живот. Практикујући позицију Гарланда, ослобођени смо комплекса и стереотипа који нас ограничавају, почињемо размишљати отвореније и уживати у малим стварима. Поред тога, она балансира Муладхара чакру, која је одговорна за осећај сигурности и удобности.
  2. Помаже ... лакше. Ако се претходни параграф бавио олакшањем душе, онда се ради о стварном. Ова поза је идеална за људе који пате од затвора, неправилне столице и, генерално, представника Вата. Асана побољшава варење, уклања токсине и опушта унутрашње органе.
  3. Има хипнотички ефекат. Ово је савршен положај за оне који имају проблема са спавањем. Ако вас муче несаница и узнемирујуће мисли, 30 минута пре спавања, урадите Маласана - има смирујући ефекат, смирује, ублажава стрес и помаже да се ослободите непотребних мисли.
Фото: асхлеикантерлифе / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Фебруар 2020).

Загрузка...