Здравље

4 разлога зашто јога побољшава ... оргазам

Pin
Send
Share
Send
Send


Зато је јога тако секси!

Јога је постала панацеја КСКСИ века. Научници се не умарају да истражују његов позитиван ефекат на тело, ученици не престају да се диве лековитом ефекту, а јога студији и даље цветају у мегалополисима. Није чудо да је јога постала тако популарна. Поред повећања снаге и флексибилности, има још једну вриједну предност - побољшава сексуални живот. Тако она то ради.

 1. Селф цонфиденце. Људи који практикују јогу, имају здраво самопоуздање. Они су сигурни иу своје тело иу своју личност. И увек изгледа атрактивно. Заиста, када престанемо да се фокусирамо на наше недостатке, откривамо потпуно нови, дивни свет. Секс се одражава на првом месту. Особа више није стидљива своје голотиње, својих властитих недостатака. Ипак: вреди стајати у пози Ратника, а ви се већ осећате јаким и независним.
 2. Свијест. Током секса, многи стално размишљају о нечему: како изгледам, да ли чиним праву ствар, шта да кувам за доручак. Те мисли нам, наравно, не дају задовољство. Јога нас, с друге стране, учи да искључимо главу и потпуно повучемо пажњу на подручје сензација - највреднију вјештину која се може замислити када је у питању секс. Познавати своје тело, чути ваша осећања, бити пажљиви према свом партнеру - све то чини љубав посебном.
 3. Флексибилност Асане трансформишу наше тело. Постаје лепша, пластична, мекана, савитљива. Немамо више хрскавица зглобова попут дједа са реуматизмом, у могућности смо да прикажемо било коју позицију и удобно држимо више од једне минуте у њој. Ово доприноси сексуалном животу различитости и омогућава вам да вас не омета бол. И естетски је лепа.
 4. Добра циркулација крви. Ово је посебно важно за жене. Многе асане побољшавају циркулацију крви у подручју карлице, тако одржавајући здравље и појачавајући осећај током оргазма. Штавише, током тренинга често се изводе браве корена - затезање мишића перинеума, који држи ове мишиће у добром стању, што је важно.
 5. Откријте скривену сексуалност у себи.

  Видео курс за жене "Буђење сексуалне енергије"

  Откријте своју сексуалност и женственост - извор виталности, здравља и креативности!

  Фото: габриелла.дондеро / инстаграм.цом

  Погледајте видео: (Септембар 2021).

  Загрузка...

  Pin
  Send
  Share
  Send
  Send