Здравље

"Кадуцеј" - симулатор за очување здравља младих и тела

Pin
Send
Share
Send
Send


Класе на овом симулатору дају стање равнотеже и омогућују вам да осјетите радост и слободу кретања јаког тијела.

Живот модерне особе често је праћен опуштеним, раним старењем тела, недостатком снаге и енергије, прекомерним стресом, напетошћу, анксиозношћу и депресијом. Тело је током година стиснуто и престаје да му се допада. Јога и друге физичке активности помажу да тело остане у форми. Морамо посветити пуно времена да би добили пристојан резултат. Јога методички комбинује енергију, дух и материју заједно и обнавља мобилност свих ткива. Због тога се одржава здравље. Потребно је само пронаћи пристојан систем и доброг тренера.

Испоставило се да су наши преци веома дуго користили прилично занимљив симулатор, што омогућава не само брзо враћање оригиналног облика, лепоте и снаге, већ и одржавање младости и покретљивости ткива. Оно што она има није једино вредно својство. Ово је заиста јогијски тренер!

Главни ефекат се постиже благим изометријским ефектом, када се релаксација унутрашњих грчева комбинује са истовременим јачањем слабо тренираних мишића. Због тога тело добија једноличан тон и повећава његову ефикасност. Од врхова прстију до круне. Практичари на посебан начин лагано и равномерно се протежу дуж природних осе тела. И, као што знате, имамо их шест ...

Интервертебралне удаљености се систематски обнављају и зглобови се ослобађају. Враћа се еластичност свих ткива, тело се буквално исправља и почиње да дише. Симулатор је назван у уским круговима - "Правило". Равномјерно истезање под сопственом тежином са контролисаним спољашњим оптерећењем систематски поставља сваку кост, затеже кожу, јача тетиве и опушта грчеве унутрашњег мишића. Ментални блокови су такођер нестали, виталне струје су уравнотежене, положај је исправљен.

Сада се ова тема активно развија. Све више и више људи је већ цијенило његову вриједност, укључујући њихове пријатеље и рођаке. Многи су се појавили и стручњаци су понудили "повлачење". Нажалост, као иу било којој другој активности, она није без аматеризма и на овом пољу. Важан је не само верификовани дизајн, већ и правилан начин употребе. Јасно је да не морате да будете лењи, већ да потражите образоване људе. Постоје веома вриједни мајстори овог посла.

Прилагођен за модерног човека и усавршио је древног тренера јоге и чигонг мајстора, проналазача и писца, креатора Академије здравља кадуцеја Константина Мукхина. Класе на његовом симулатору дају стање равнотеже и омогућавају вам да осјетите радост и слободу кретања јаког тијела.

Посебна техника рада на симулатору Правило-Кадуцеј Константина Мукхина омогућава свима да остваре жељени ефекат: професионални јоги и канцеларијски радник, домаћица и бизнисмен. Духовни трагаоци који дубље и дубље схватају своју психофизичку природу, цене и користе стања дубоког транса у редовним активностима.

У Академији раде само овлашћени стручњаци. Систем контроле квалитета рада. "Правило-кадуцеј" Константин Мукхина је ефикасан кључ за енергију и пеп! Оптималан начин извођења наставе - 1 пут недељно током 1 сата. Чешће није потребно - тело треба да се одмори од оптерећења. Али правилност је важна да би се ефекат повећао.

Сада се географија обуке на симулатору Константин Мукхин "Правил-Кадуцеи" систематски шири. Узимајући у обзир све специфичности организационог рада, Академија за кадуцеј омогућава онима који желе да помогну људима у слободно време да прођу неопходну обуку за рад на симулатору и отворе студиј у близини своје куће под покровитељством Академије.

Тело се мора помоћи да буде здрава, лепа, енергична, да се данас брине о активној дуговјечности. Са осталим ће се носити. Али немојте журити док не сазријете - нека часови на симулатору "Правило-Кадуцеи" хармонично уђу у ваш живот пре него што и ви будете поносни на резултат!

Погледајте видео: (Септембар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send