Здравље

Омнилифе производи: циљана исхрана

Pin
Send
Share
Send
Send


Биолошки активан додатак исхрани са аромама чоколаде, витаминско-минерални комплекс, развијен за труднице и дојиље.

Биолошки активан додатак исхрани са аромама чоколаде, витаминско-минерални комплекс, развијен за труднице и дојиље. Садржи витамине А, Е, Д3, витамин Ц, витамине групе Б, фолну киселину, витамин К1, калциј, јод, гвожђе, магнезијум, гвожђе, цинк, селен, протеине соје и дијетална влакна. КЉУЧНИ САСТОЈЦИ И ЊИХОВЕ ФУНКЦИЈЕ:

Сојин протеин је протеин са високом биолошком вредношћу, који је укључен у формирање и регенерацију телесних ткива, има енергетску функцију и доприноси систему одбране тела. То је комплетан, висококвалитетан биљни протеин.

Витамин А је витамин растворљив у мастима који је неопходан за формирање коштаног система и зуба, утиче на метаболизам масти и раст нових ћелија, успорава процес старења, снажан је антиоксиданс, побољшава регенерацију ћелија и бори се против слободних радикала. Витамин Ц је растворљив у води витамин, учествује у процесима стварања крви, благотворно делује на функцију нервног система, стимулише ендокрине жлезде, неопходан је за васкуларну снагу и еластичност, снажан је антиоксиданс, јача одбрамбене механизме, спречава развој разних инфламаторних болести.

Витамин Д3 је есенцијални витамин за одржавање апсорпције калцијума за јаке кости.

Витамин Е је витамин растворљив у мастима, велики борац против старења, снажан антиоксидант. Смањује ниво холестерола, спречава прерано старење и појаву рака.

Витамин К1 је витамин растворљив у мастима, игра значајну улогу у метаболизму у костима и везивном ткиву, као иу здравом функционисању бубрега, витамин је укључен у апсорпцију калцијума и обезбеђује интеракцију калцијума и витамина Д. Промовише престанак крварења.

Фолна киселина (Витамин Б9) је витамин растворљив у води који је укључен у регулисање метаболизма. Неопходан за формирање црвених крвних зрнаца, правилан рад нервног, кардиоваскуларног и пробавног система. Потреба за тим се значајно повећава током трудноће. Стога је његов пријем у овом периоду од великог значаја, јер учествује у процесу поделе / ​​раста феталних ћелија, развоју / расту свих ткива и органа, синтези ДНК, стварању крви. Витамин Б9 је неопходан за постављање нервног система фетуса.

Витамини групе Б (Б1, Б2, Б3, Б5, Б6, Б12) су витамини растворљиви у води који повећавају заштитне функције организма, регулишу енергетски метаболизам и побољшавају функционисање мозга и нервног система.

Целен је елемент у траговима, снажан антиоксидант који штити од штетних микроорганизама, осигуравајући људску дуговечност.

Калцијум је макронутријент који је неопходан за одржавање коштаног ткива.

Цинк је елемент у траговима који појачава деловање витамина Д и доприноси бољој апсорпцији калцијума.

Гвожђе је макронутријент који подржава имуни систем, учествује у стварању крви и интрацелуларном метаболизму, обезбеђује транспорт кисеоника у телу, јача коштано ткиво, подржава панкреас, нормализује циркулацију крви, подржава функционисање нервног система.

Јод - доприноси нормалном функционисању штитне жлезде, учествује у енергетском метаболизму, неопходан је за раст и развој тела, утиче на стабилно стање нервног система, утиче на менталну активност тела, здраву кожу, зубе, косу, нокте. Изузетно је важан за здрав раст дјеце, помаже у развоју менталних способности.

Магнезијум је макронутријент који је активно укључен у формирање костију и нервног система фетуса, служи као један од регулатора преноса генетичких информација од мајке до бебе; учествује у метаболичким процесима, регулише ниво инсулина и шећера у крви, служи као обрана од стреса и нервозног пренапрезања, превенција је телади, регулише срце.
Дијетална влакна - регулишу црева.

ПРЕПОРУКЕ ЗА УПОТРЕБУ: Растворити 2 мерне кашике (40 г) у чаши (240 мл) воде на собној температури уз снажно мешање.

Оффициал вебсите

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send