Здравље

Росен терапија - јединствена метода за ублажавање бола и стреса

Pin
Send
Share
Send
Send


Видети шта је иза бола, љутње и напетости је главни задатак.

Повезаност тела са мислима, осећањима и искуствима је очигледна. Много тога је написано и речено о томе. Али праћење ове везе унутар себе није увијек лако. Знање које није повезано са телом остаје једноставно знање и не доноси олакшање.

Ваше тело памти све што вам се десило и одговара на пажљив, поштован додир, жељу да га чује. Стрпљиво чека када се може ослободити оптерећења нерешених проблема, недовршених односа ...

У свакодневном животу, у брзом току догађаја, људи често потискују снажне осјећаје и искуства користећи мишиће тијела. Мишићи су напети и могу одржавати ту напетост годинама. Тело, у дословном смислу, чува наше увреде, сузе, љутњу или радост - нешто што је из неког разлога било тешко изразити и манифестовати. Устаја се накупља, нешто у телу почиње да боли, захтевајући нашу пажњу. Једна од опција за помоћ у таквим случајевима може бити Росен-метода.

Шта је росен-сесија?

Росен-метода помаже да се оствари веза тјелесних напетости са мислима и осећањима. Пратите шта се догодило у животу које вас је довело у стање у којем задржавате мишиће.

Сесија се одвија на столу за масажу, у најудобнијим условима. Пажљиви додири и питања праксе пружају могућност кроз опуштање да дођу до свести о обрасцима вашег тела.

Можемо рећи да је росен-метода о томе како пронаћи себе. Према његовом оснивачу, Марион Росен, овдје слиједимо пут од онога за кога мислимо да јесмо до онога што стварно јесмо. Овакав рад са телом је користан за оне који желе да нађу већу повезаност са својим телом, да успоставе дијалог са собом кроз свесност свог тела, за оне који доживљавају одређене тешкоће у животу, доживљавају стрес, умор или стрес.

Споља, сесија Росен-методе изгледа као масажа. Специјалиста испитује напете мишиће тела и поставља питања. У току сесије, скрећући пажњу на своје тело, клијент може истовремено доживјети читав низ различитих осећања. Дијалог између клијента и специјалисте помаже да се та осећања фиксирају, да се оствари међусобни однос различитих делова тела, да се успостави дубљи контакт са телом и осећањима. Терапеут Росен не води и не даје савете. Он поставља питања на која клијент може да одговори унутар себе и види шта се крије иза бола или стреса. Као резултат сесије, напетост која траје годинама може се замијенити релаксацијом. Уз опуштање, држање, облик тела, промену дисања, долази до физичког опоравка.

Коме се препоручује Росен-метода

 • Розенска метода је најпогоднија за људе у доби од 35-60 година, када је, с једне стране, већ акумулирано животно искуство, ас друге, још увијек постоји жеља да се нешто промијени и побољша њихов живот.
 • Росен-метода је погодна за људе који су у стању емоционалног стреса, користе своје тело за самоизражавање (бизнисмени, економисти, лекари, наставници, спортисти, глумци, итд.), Као и за особе чије су професионалне активности везане за рад на рачунару, за столом.
 • Добри резултати доносе труднице и људе којима је потребна подршка физичког, емоционалног и духовног раста.
 • Росен-метода је корисна за оне који доживе: физичку бол, нелагодност тела, напетост мишића, проблеме са држањем, дисање, умор, несаницу, апатију и умор.
 • Росен-метода не замењује лечење или психотерапију, већ сарађује са њима.

Желите ли пробати Росен-методу на себи? 17.-18. Јун, дођите Иога Беаути Даис - дани јоге и лепоте, заједнички догађај часописа Јога часописа и пројекта "Окус и боја".

За 2 дана ћете научити: каква је пракса јоге за нас - девојке:

 • како учинити ваше тијело јаким, лијепим и флексибилним
 • како се бринути за кожу природним производима
 • како смирити свој ум и ублажити анксиозност и стрес
 • како јести исправно и интуитивно
 • како се научити опустити
 • како одржавати здравље, живјети у хармонији са собом и другима.

А да би ови дани били још светлији и занимљивији, Беаути бар ће радити за вас цијели дан бесплатно, консултанти на Хуман десигн, масажа, Росен-терапија, Органско тржиште, гдје можете купити накит, органску козметику, здрав храна и одећа за вежбање.

Догађај је погодан за било који ниво практичара. Дођите и доведите своје дјевојке са собом - увијек је забавније заједно! :)

Прочитајте више на сајту: иогајоурнал.ру/беаутидаис

Фото: истоцкпхото.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send