За почетнике

3 навике успешне особе

Ако су ове три особине постале ваша навика, ништа не може спријечити ваш успјех.

Ако имате циљ (а још боље - сан) и ако су ове три особине постале ваша навика, ништа вам не може ометати успјех.

  1. Тачност Ово није само пристојност краљева. Ово је показатељ да особа цени време, зна како да их се ријеши, а такође зна како да уђе у стање протока. Када се све догоди само по себи, а ви сте у правом тренутку на правом мјесту.

    Ако патите од овог квалитета, уђите у свакодневне вјежбе које јачају центар пупка. То је средиште воље, као и способност планирања и организовања. Ово су добре праксе као што је дисање ватре или Навасана (држање чамца).

  2. Патиенце. Иоги Бхајана има дивну фразу: "Стрпљење је награђено. Чекај. Нека рука Божја ради за тебе." Стрпљење је способност да се чека прави тренутак, као и способност да се не преда и задржи изабрани правац до самог краја. Стрпљење је показатељ унутрашњег достојанства и највишег калибра.

    Да бисте вежбали стрпљење, пронађите праксу која захтева дугу истрајност. На пример, насликајте слику бројевима или научите музику до краја. Нека то буде нешто што вас заиста чини одушевљеним (барем у почетку), иначе неће радити.

  3. Устрајност. Ако прва препрека на ваш начин изазове вашу реакцију: "Ово је знак да ми не треба" - мало је вероватно да ћете ићи даље од уобичајеног круга. Пробај барем три пута. Да бисте постигли нешто велико, морате проћи кроз велики тест - не постоји други начин. Истрајност најбоље развијају асане као што су Вирабхадрасан И и ИИ и положај Арцхера (слично положају Ратника у Кундалини Иоги)
Фото: травел_диариес_сри_ланка / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Фебруар 2020).

Загрузка...