За почетнике

5 асана за почетнике из Цинема Мацгрегор

Шта Кино МацГрегор препоручује за брзе резултате?

Кино МацГрегор је светски познати учитељ. Практиканти из цијелог свијета покушавају доћи до тога. Цинема је направила низ од 5 асана за почетнике, који ће брзо помоћи у напретку у пракси. Њен главни савет: не одустајте пре потешкоћа и немојте престати са часовима.

  1. Сукхасана. Обавезни старт - наравно, постављање. Седите у удобан положај, затворите очи, исправите леђа, смирите дах. Када се осећате спремни да вежбате, наставите ка асанама.
  2. Пас лицем према доле. Устани на све четири. Држите руке чврсте и раздвојене до рамена. Притискајте прсте на тло, исправите колена, гурните кукове и уђите у позу. Ако имате чврсте задње ложе, можете благо савити кољена.
  3. Фореарм Планк. Подлактице су паралелне једна са другом, ноге на ширини карлице. Лагано гурните тежину у стопала тако да постоји осећај равномерне расподеле тежине преко четири ослонца. Окрећемо кичму, поравнавајући леђа и усмеравамо круну напред. Мало укључујући и штампу, ми стварамо континуирано истезање од пета до круне.
  4. Стање равнотеже на страни. Преврните леђа на десној страни и легните на равну руку. Изравнајте у једној линији. Овдје, да би се задржао, требат ће вам правилна детунација и укључивање трбушних мишића у рад. Повуците лијеву руку горе окомито на под и покушајте задржати равнотежу.
  5. Сиде бар. Почните са позицијом Планк. Пренесите телесну тежину на десну руку и котрљајте се на спољашњи део десне ноге. Понесите леву ногу напред до нивоа кука и ставите лево стопало на под. Повуците унутрашњост десне ноге. Продужите лијеву руку на страну изнад лијевог уха и усмјерите лијеву страну бедра и груди према горе, стварајући неку врсту лука. Увуци десно уво у раме.
Фото: киноиога / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Фебруар 2020).

Загрузка...