За почетнике

5 пракси које чине жену лепшом

Pin
Send
Share
Send
Send


Навике које ће вас учинити женственијим и привлачнијим.

Када је жена опуштена и смирена, очи сјаје, она је удобна поред ње и жели да буде што дуже. Људи несвјесно настоје бити ближе њој. Али како постићи ово стање?

Довољно спавајте

Добар дубок сан у периоду од 22х до 6х је гаранција младости и лепоте жене, правилног функционисања њеног хормонског система и уравнотежене психе.

Жене су лунарна бића, а за њих здрав сан је једнак одласку ка козметичарки. Али шта ако не можете заспати, чак и ако идете у кревет у право време? Покушајте да напустите гадгете увече, пијте млеко са медом ноћу и радите вежбе истезања.

Смиле

Сјетите се главне праксе коју је јунакиња књиге "Једите. Молите. Љубав" примила од свог учитеља? Једино што се од ње тражило је да седи и смеши се. Таква је медитација, без напора и напетости и без дисциплине. Нека те речи звуче у твојој глави: "Осмех - постаћеш прелепа жена."

Говори лепо

Без обзира колико сати дневно осмехујете, ако себи допустите грубе речи, гласне аргументе и демонстрацију вашег изванредног интелекта, сва магија и шарм ће се распршити у истом тренутку када отворите уста.

Диван говор је оно што вашу слику чини женственом. Говорите тихо, тако да речи теку попут жубора поточића. А ако имате потешкоћа да изразите своје мисли, онда ће вам ова медитација помоћи.

Радите вежбе истезања

Стална вежба је обавезан део физичког и психичког здравља жене. Али нису све вежбе једнако добре.

Ако желите користити праксу да бисте постали уравнотеженији, смиренији, онда направите више вјежби, истежући задњу површину леђа и ногу. На пример, Пасцхимоттанасана или Јана Схирсхасана су идеалне за ову сврху. Или можете користити готов сет асана за женску праксу.

Једите слатко

Да, време је за тријумфални крик! Слатко је потребно за лунарну природу жена. Али немојте журити да трчите у продавницу по комад своје омиљене колаче. Говоримо о оним слатким укусима који не оштећују црева и систем допамина. То су млечни производи, суво воће, воће, мед и орашасти плодови. Ово су јела као што је, на пример, минал са медом, пржена у гхее уљу. А ако ставите чоколадну кајсију у своју кухињу - ускоро нећете пожелети да једете никакве штетне слаткише.

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send