За почетнике

7 разлога за јогу

Pin
Send
Share
Send
Send


Пробајте сами и схватите: јога је савршено уравнотежен тренинг за тело и ум.

Многи мисле да јога није за њих. Будући да у њој има пуно мистерија, езотерија, ритуала и уопште, ова пракса је од ванземаљске културе за људе са посебним изгледом.

Међутим, јога је одавно пронашла модеран изглед и, морам рећи, одушевила је далеко највише духовне - и познате, богате и утицајне - људе. Шта су нашли у њему?

Једноставни и ефикасни алати за здравље, дуговечност, задржавање у форми, као и за емоционалну равнотежу (коју физичка спремност тешко може да уради за вас, на пример).

Пробајте сами и схватите: јога је савршено уравнотежен тренинг за тело и ум.

Ако мислите да ће вам бити досадно на јоги, та флексибилност није ваша мода и да бисте требали скочити у теретану, да ћете у иога студијима бити регрутовани у секту, ићи барем на једну лекцију и схватити колико сте погрешили .

Ево 7 разлога који ће вам помоћи да избаците све сумње. и коначно уради јогу:

  1. На јоги ћете научити како да направите лепе асане - и биће вам драго (и заједно са вама и свим вашим претплатницима у инстаграму);
  2. Набавите нове здраве навике. То ће се догодити само по себи. И одједном се нађете да једете броколи умјесто колача;
  3. Побољшајте свој облик тела (и вероватно изгубите тежину!) У само недељу дана редовне наставе;
  4. Блоом! Почињете зрачити позитивну енергију.
  5. Избаците нагомилани стрес и умор - сада сте сви на рамену! Шеф ће те волети више него икад, а твоји кпи ће се уздићи до неба;
  6. Почињете да се осећате боље - тело ће постати лагано, флексибилно и напето. Ви више нисте досадна ствар, већ особа пуна живота и енергије;
  7. Осетите како јога мења ваш живот - и почните да мењате свет око себе!

Посебно за почетнике, створили смо Иога Старт видео курс. Уроните у праксу јоге, научите њене основне принципе и осетите тренутни ефекат. Иога Старт је погодан видео курс, помоћу којег можете лако, весело и са здравственим погодностима почети да вежбате јогу!

Курс је предвиђен за 7 дана и састоји се од 7 видео лекција у трајању од 30 до 60 минута.

Водитељ курса је Татиана Илларионова, виши тренер методологије Иога23, водитељ инструктора мреже центара Федерације јоге.

Детаљи и регистрација

Фото: леслиестормс / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Јули 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send