За почетнике

Ардха Матсиендрасана: асана за брзо варење

Pin
Send
Share
Send
Send


Посег побољшава варење, доток крви у вертебралне дискове, стимулише панкреас и жучну кесицу.

Ардха Матсиендрасана (Твист са коленом горе). Ардха = пола, Матсиендра = легендарни мудрац.

Асана Легенд

Једног дана, Шива је отишао на напуштено острво да каже својој божанској супрузи Парвати тајне јоге. Једна риба у близини обале слушала је све што је веома пажљиво рекао, не померајући се са свог места. Схива је схватио да је риба научила јогу и пошкропила је водом. У исто време риба се претворила у Матсиендру, Бога рибе, који је изашао из мора да би ширио знање о јоги преко Земље.

Посег побољшава варење, доток крви у вертебралне дискове, стимулише панкреас и жучну кесицу.

Нијансе извршења

  1. Побрините се да немате контраиндикације. Овај заокрет савршено побољшава флексибилност кичме и помаже у храњењу интервертебралних дискова. Међутим, то не би требало бити учињено ако имате повреду кичме или бол у леђима са неодређеном дијагнозом. Ардха Матсиендрасана се такође не препоручује трудницама.
  2. Користите реквизите. Ако нисте довољно флексибилни да бисте се окренули или не можете ставити руку иза леђа, користите циглу. У том случају свакако осигурајте да су рамена увијек на истом нивоу. Леђа би требала бити равна, не повлачити се. Боље је да почнете овладати овим положајем близу огледала.
Да ли сањате о равном стомаку за лето? Учите из онлине лекција Ане Схане и учините свој сан стварношћу.

Видео курс "Раван трбух - 7 једноставних корака!"

Видео курс "Раван трбух - 7 једноставних корака!" То су класе са нагласком на абдоминалне абдоминалне мишиће користећи ексклузивну ИННЕР ИОГА методу.

Фото: деламаидеви / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Јули 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send