За почетнике

Шта ти треба за почетнике

Припрема за праксу никада не боли.

У ствари, да би почели да вежбате јогу, нема потребе за свим доле наведеним. Али препоручујемо да се окренете тим савезницима како би одржали нашу жељу за праксом и продубили њено разумевање.

  1. Иога Боокс. Овде су критеријуми за избор једноставни: књига треба да вас ухвати из првих редова. Ако се одлучите да темељно приступите пракси, онда можете наћи фундаменталне расправе. И још једно правило: добра књига је књига коју желите поново прочитати. Остало није вредно вашег времена.
  2. Видео курсеви. Ако желите прво покушати да учите код куће, узмите добар видео курс. Тело разуме много боље шта да ради када види како то ради неко други. Чак и најједноставније асане дате у штампаном тексту могу изазвати потешкоће ако нису праћене сликом.
  3. Мусиц Не узимајте музику као једноставну позадину. Ово је један од најдубљих инструмената утицаја на тело и ум. Делујте не из ума, већ из сензација. Не покушавајте да изаберете мантру за ефекат који описује (на пример, да испуните жеље или привучете новац). Пронађите мантре чији вас звук дотиче - онда је гарантовано да ће радити.
  4. Иога мат. Заправо, ово је велика ствар, веома корисна у пракси. Посебан премаз на који се ваше ноге неће клизити и руке ће вам помоћи да се мање мучите и дубље. Како изабрати тепих, можете прочитати овдје.
  5. Иога цлотхес. Одјећа мора бити удобна, прозрачна и не ограничавајућа. А ако је леп и уредан, јога ће вам донети двоструко задовољство.
Укључите се са професионалцима! Татиана Илларионова, Мариа Схатланова и Андреи Ризхакин ће вас корак по корак водити ка бољој форми.

Иога сет "Иога старт"

Јога комплекс за почетнике, јасна упутства и важно знање о јоги.

Фото: емилиспурлингиога / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Децембар 2019).

Загрузка...