За почетнике

Стабло дрвета: Тајне испуњења и нијанси

Pin
Send
Share
Send
Send


Ова позиција је изузетно једноставна, али има једну заједничку контраиндикацију.

Зашто је Дрво представљало асану месеца? Зато што је лето време путовања, а Вриксхасана се може обавити на плажи, у хотелу или чак у авиону. И развија осећај равнотеже који је релевантан у путовању.

Варијације

Вриксхасана уопште није тежак положај, савршено развија координацију и осећај равнотеже. Уз сву лакоћу позирања Стабла, она има још једноставнију опцију - са стопалом на потколеницама и рукама прекриженим на грудима. Компликована верзија: нога у Полу Лотосу на бутини, испружених руку, затворених очију.

Сигурност

Трее Посе ради добро за развијање равнотеже, истезање кичме, јачање кукова и глежњева. Можда је једини случај у коме се треба посматрати специјални режим варикозних вена ногу. Међутим, уз ову болест, дуготрајне фиксације у било којој позицији су контраиндициране.

Помоћ

Ако вам је тешко постићи равнотежу у пози, покушајте да је носите на зид. Након неког времена, када постигнете одређену стабилност, одмакните се од зида и фиксирајте свој поглед у асани на фиксној тачки испред вас - ово је такође добра помоћ у одржавању равнотеже.

Фото: робинмартиниога / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Јули 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send