За почетнике

Уземљење: 4 асане, које се најбоље раде у природи

За каснију посету у теретани, а тренинге пренесите на свеж ваздух.

Боље је провести последње (релативно) топле дане у природи - одложите теретану за касније и пребаците своје тренинге на свеж ваздух! Идите на планинарење, трчите или радите јогу у оближњем парку.

Јога нам даје енергију и радост, где год то радимо. Али када комбинујемо кретање, дисање и опуштање са свежим ваздухом и мирисом цвећа и траве, занимање се претвара у право задовољство.

Ове 4 позиције на земљи добро раде у природи - гдје би друго требало бити утемељено, ако не на земљи?

  1. Варриор Посе ИИ. Од пса, лицем надоле, подигните једну ногу и искорачите. Нога ће бити између дланова, савијена у колену. Подигните торзо и испружите руке. Таз не гледа напред, али се окренуо у страну. Растегните тепих стопалима, док извлачите руке у страну.
  2. Данцер Посе. Из позиције планине, подигните једну ногу и увијте је назад, хватајући је истом руком. Нагните се напред својим телом и повуците ногу. Пре свега, ово је држање за равнотежу - проширена предња рука и испружена нога помажу да се одржи - одгурне се од руке која га држи.
  3. Варриор'с Инвертед Посе. Од позиције ратника ИИ, савијте леђа, гурните леђну руку низ задњу ногу, подигните другу руку горе.
  4. "Авион" ("Птица"). Ова пракса пар је преузета из акроиоги. "База" лежи на леђима, равне ноге подигнуте у ваздух. "Летач" се приближава партнеру, ставља горњи део бутине на ноге и лагано се нагне напред. Узмите свог партнера за руке, одвојите ноге од пода - и уживајте: "летач" - осећај летења и подршке у исто време, "база" - осећај стабилности. Оба партнера имају осећај уземљења овде, она се само манифестује на различите начине - свим средствима пробајте себе у овој и тој улози!
Фото: тхе-соутхерн-иоги / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Новембар 2019).

Загрузка...