Почетна иога пракса

10 асана за повећање либида

Pin
Send
Share
Send
Send


Ове асане ће побољшати ваш сексуални живот.

Стрес скоро убија сексуалну жељу. Ако до краја дана будете празни, неспособни за било какву љубазност према свом вољеном, има смисла практицирати ових 10 асана. Помоћи ће вам да поново покренете систем, ослободите се негативности, уравнотежите хормоне и опустите се. У овом стању, подешавање на разиграно расположење није тако тешко.

За време вежбе је веома важно да будете у тренутку, да не заборавите на дисање, да све асане свесно радите, да не одлетите са мислима негде тамо. Научите да уживате у тренутку овде и сада, али без напетости (сада ћу се опустити!). Многе научне студије доказују да јога заиста смањује стрес, помаже да се опусти, ослобађа ендорфине, повећава самопоуздање и ... наш либидо! Вежбајте ове асане свако јутро да бисте искусили позитивне особине јоге.

Седи у Сукхасани. Ставите руке на бокове, затворите очи и почните дисати полако, мирно 3-5 минута.

  1. Баласана. У овом положају можете безбједно ићи сваки пут када се морате смирити. Ставите чело на тепих - и ваши проблеми ће нестати. И, наравно, не заборавите да дишете.
  2. Уттанасана. Још једна асана, која тренутно опушта и ублажава напетост. Поред тога, енергизира и стимулише мождану активност.
  3. Пасцхимоттанасана. Ова асана помаже у ублажавању напетости и анксиозности. Сматра се и једном од најкориснијих асана за жене.
  4. Гарудасана. То нам даје снагу, и физичку и моралну, уклања напетост у врату, ногама и леђима. Развијајући осећај равнотеже, научите се правилно носити са стресним ситуацијама и негативним емоцијама.
  5. Вирасана лагање. У том положају се одмах уклања напетост у подручју бедра, отвара се ребро, повећава се покретљивост леђа и смањује стрес.
  6. Дове Посе. Верује се да ова асана опушта ум, елиминише немирни ум, омогућава вам да прихватите ситуацију каква она јесте. Она такође развија сексуалност.
  7. Псећа њушка доле. У овој асани, негативне мисли су елиминисане и цело тело је тонирано одједном - ове две компоненте су неопходне за добијање сексуалног задовољства.
  8. Упависхта Конасана. Ова асана повећава сексуалну жељу, побољшава циркулацију у подручју карлице, енергизира.
  9. Ноге на зиду. Овај положај тела помаже да се осећате лакше - на физичком и менталном нивоу. Редовно изводите ово држање прије спавања и заборавите на стрес и напетост.
  10. Савасана Положај леша омогућава да се ослободите брига и проблема, потпуно се препустите току, зауставите контролу над свима и свима. Научите да слушате и осећате себе, што позитивно утиче на ваш сексуални живот.
Фото: иогавитхбриохни / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Октобар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send