Почетна иога пракса

13 асана за аспен струк, И део

Pin
Send
Share
Send
Send


Ове вежбе ће учинити вашу силуету још профињенијом.

Танак струк ствара утисак крхкости и женствености и чини да човек жели да заштити и брине о свом власнику. Али не све, чак и врло танке девојке могу се похвалити грациозним линијама. Нудимо 13 асана, које ће истовремено помоћи да се уклони додатни центиметар из трбуха и да се силуета оштри и крхка. Ове вежбе су нарочито делотворне када се правилно изводе, па узмите времена: боље је радити 5-6 асана него да журно обавите цео комплекс.

  1. Уттанасана. Положите тепих на зид, ставите ноге на ширину кукова, ноге паралелне једна према другој. Исправите ноге што је више могуће. Удахните и испружите руке према горе. На издисају, спустите руке и тело паралелно са подом. Одмакните дланове о зид. Важно: стопала морају бити окомита на под. Опусти стомак, дубоко удахни. Останите у пози 20-30 секунди.
  2. Урдва Празарита Падасана 90-60-30. Лезите на леђа, спустите ноге и испружите ноге. Чарапе се повлаче. Поставите своје равне руке изнад главе, притискајући чврсто задњу страну дланова на под. Са дахом, подигните ноге до угла од 90 степени. Држите ноге 30 секунди. Затим, уз издисај, спустите ноге тако да су под углом од 60 степени према поду. Задржите још 20 секунди. Побрините се да се слабина не спушта са пода. На издисају поново спустите ноге за још 30 степени. Сачекајте још 20 секунди. Уз издисање, спустите ногу. Поновите 2 пута. Пажња! Ова вежба (као и све вежбе на центру пупка) не може да се уради током менструације.
  3. Апанасана. Лежећи на леђима, савијте колена, приближавајте колена грудима, држите руке. Опустите леђа, лице и грло. Останите тако 30 секунди.
  4. Јатара Паривартанасана. Сада испружите руке длановима према доље. На издисају, спустите ноге са савијеним коленима удесно. У овом тренутку, окрените главу улево, погледајте леви длан. Држите ову позу 20 секунди и онда урадите исто у супротном смеру. Поновите још једном.
  5. Ардха Навасана. Лежећи на поду, удишите и уздах подигните главу и рамена са пода. Са следећим издисајом, исправите ноге и повуците их напред. Останите у тој позицији од 30 секунди до минуте. Дисање је произвољно. Издиши, опусти се.
  6. Парипурна Навасана. Седите усправно, ноге испружене испред вас. Сада савијте кољена и повуците ноге до карлице. Док издишете, исправите ноге под углом од 45 степени према поду и испружите руке према напријед. Задржите 30 секунди. Опустите се.
Танко тело од Лене Сидерскои - данас!

Видео курсеви јоге за мршављење "Слим анд беаутифул боди"

Иога видео курс за мршављење са Леном Сидерскои.

Фото: _сонал_схарма_

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send