Почетна иога пракса

3 асане за раван стомак

Pin
Send
Share
Send
Send


Кратка секвенца за обраду штампе.

Ако желите да прилагодите фигуру у струку - вежбајте ове 3 асане. Овај низ је мали корак ка постизању вашег циља. Вежбајте свакодневно да бисте добили дугорочне резултате.

Анувиттасана

Пре него што почнете да радите са мишићима, морате их загрејати. Учините ово асана на почетку тренинга и на крају истегните мишиће и опустите их.

Стани у Тадасани, рашири ноге на ширину карлице. Ставите дланове на доњи део леђа да бисте створили подршку. Повуци задњицу. Спојите лопатице, спустите рамена да бисте отворили груди.

На издисају, назад ако је могуће. Не завртите врат. Повуците кичму, отворите грудни кош да бисте истегнули предњу површину тела.

Ардха цхандрасана

Стојећи у Уттхита Триконасана савијте леву ногу. Ставите леву руку на под 30 центиметара од стопала. Лево стопало лагано умотајте унутра. Издахните, исправите ногу, откините десну од пода. Распоредите тежину тела између леве руке и стопала.

Отворите карлицу. Горњи део бутине треба да се налази на куку потпорне ноге. Погледајте горњу руку. Ако вратни мишићи нису довољно растегнути, гледајте напред.

Паривритта Триконасана

Захваљујући обрту, абдоминални органи се масирају, пробава се побољшава. Извођење асане помаже да се смање масне наслаге у абдомену.

Станите у Уттхита Триконасана. Окрените тело према десној нози. Повуците иза круне. Леву руку ставите на десну ногу или иза њене спољашње ивице. Док удишете, подигните десну руку и окрените се удесно. Поглед на десну руку. Ако изгубите равнотежу, погледајте напријед.

Редовна пракса је кључ за здраво и снажно тело. Дневна пракса овог комплекса ће трајати 5 минута. Останите у свакој асани на минут како бисте искористили све мишиће и остварили видљив ефекат.

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send