Почетна иога пракса

4 асане за женску моћ

Pin
Send
Share
Send
Send


Напуните се енергијом и управљајте је достојанствено.

Да ли знате зашто у свим списима има толико ставова и правила која ограничавају жене? Зато што је енергија жене 16 пута јача од мушке - а последице њених поступака могу бити много озбиљније.

Али шта ако се осећате слабо и уморно већину времена? Ових 5 пракси ће вам помоћи да се напуните енергијом. А да бисте могли да контролишете своју властиту снагу, прво морате поново успоставити комуникацију са својим телом. Ово ће вам помоћи ове 4 асане.

Буттерфли Посе

Ова асана буди и ослобађа сексуалну енергију - и истовремено даје снагу да се носи са њом. Уклања блокове и клипове изазване страхом и сумњом у себе.

Побрините се да вам је леђа равна, рамена повучена доле и назад. Ухватите се за стопала и извуците колена горе-доле, као да су вам ноге лептираста крила.

Божица позира

Ова асана прилагођава сакралну чакру - Свадхистхана, сексуалне и хормонске системе. Она промовише развој креативне енергије и женствености, привлачности.

Ширење раширених ногу, окретање ногу у различитим правцима и дубоко седење тако да колена постану угао од 90 степени. Поправите овај положај и замислите како се ваше тело диже према горе од мишића ногу и абдомена напуњеног силом.

Посе Боатс

Одбаците мит да женском телу не треба терет. Снажно тело је гаранција здравља и виталности. Ако желите да будете подршка за себе, обратите пажњу на пупчани центар.

Седите на простирку и испружите ноге испред себе. Окрените се за 45 степени и подигните ноге равно. Руке су прешле у брави иза главе. Равнотежа у пози, ослоњена на кост.

Цамел Посе

Завршите праксу Асанас Устрасане да усмерите ослобођену енергију у срце - и делујете од ње.

На колена и савијте доњи део леђа тако да додирнете ноге. Ако положај узрокује тешку нелагодност - ухватите доњи дио леђа.

Фото: сибиллаиога / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send