Почетна иога пракса

3 асане лепе жене

Pin
Send
Share
Send
Send


Ове 3 вежбе ће вас учинити секси, снажним и љубазним.

Ове 3 асане ће вас учинити секси, снажним и љубазним. Пратите их сваког минута - и научићете да осећате радост самог себе.

Први ради са сакралном чакром одговорном за креативност и сексуалност. Други - са умбиликалним центром, даје снагу воље и способност структурирању и контроли. Трећи - отвара срчани центар, помаже опростити себи и другима, бити милосрдан и пун љубави.

Поза Богиње. Свадхистхана (сакрална) чакра

Овај став стимулише сакралну чакру, активирајућу силу у доњем стомаку, подручју кука, препонама и ногама; што се дуже држи тај положај, то ће се вруће на тим мјестима повећавати. (Понекад се назива ватрена анђеоска поза.) Вежбајте је да призовете и оживите ту ватрену енергију која је унутар нас свих.

Извршење: Ноге су широко размакнуте, стопала су окренута према ван за 45 степени. Савијте кољена тако да су изнад глежњева и усмјерите их у истом смјеру као и стопала. Држи ову позу. Како постаје интензивније, осетите како су се ваша стопала изометрично привлаче једни другима. Затегните дно карлице према унутра и према горе, лагано кружите доњим стомаком. Останите овде 5-10 полаганих, дубоких циклуса дисања.

Посе Боатс. Манипура (пупчана) чакра

Овај положај доводи енергију до пупка и соларног плексуса и стимулише циркулацију крви у овом подручју. Помаже да се напуни и поново повеже са овим енергетским центром.

Извршење: Започните у Дандасану (држање особља) са савијеним коленима, ногама на поду. Затегните стомак према унутра до кичме. Наслоните се и подигните ноге паралелно са подом. Ако није тешко, исправите ноге. Наставите да вучете стомак, подижете груди, спојите лопатице. Останите у пози за 5-8 полаганих циклуса дубоког дисања, замишљајући како сваки издисај доноси снагу и осјећај повезаности са центром вашег тијела.

Цамел Посе. Анахата (срце) чакра

Ово држање - и све завоје у целини - могу помоћи да се прошири подручје грудног коша, нежно отварајући срце тако да можемо поново осетити ту љубав и изразити је.

Извршење: клекните, ширећи их у ширини рамена, ноге паралелне. Притисни ноге стопалима у земљу, и стави дланове на задње стране кукова, а твоји прсти спуштају поглед. Отворите груди, лагано повуците доњи стомак према унутра и горе и померајте лопатице рамена једна према другој. Подигните груди, продужите кичму и почните да правите отклон. Ако је могуће, ухватите пете рукама, користећи ову ручицу да још више подигнете и отворите груди.

Фото: бананаблондие108 / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Септембар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send