Почетна иога пракса

3 савета за вежбање јоге код куће без прескакања

Pin
Send
Share
Send
Send


Пратите ова три савета да бисте избегли дуготрајне пролазности у пракси.

Веома често нам је потребан снажан подстицај да уложимо неке напоре. Ово се може видети практиковањем, на пример, јоге. За праксу, многим људима је потребна месечна претплата или друштво пријатеља да би се смањио ризик од умора и боравак у топлом кревету. Али нису сви задовољни овим поравнањем. Многи непрекидни практичари схватају потребу да вежбају код куће, сами са собом, а без допинга у облику скупе карте, што је штета да се не користи.

То је дивна жеља која говори о спремности за прелазак на виши ниво свести. Међутим, у овој фази практичар се може суочити са неким потешкоћама, од којих је једна нерегуларност праксе. Кућни проблеми, недостатак времена, а понекад и превише лењи могу ометати наставу - и то тугује многе. У ствари, нема разлога за забринутост - само имајте на уму ова 3 правила која ће вам помоћи да учите чешће и продуктивније.

  1. Држите се распореда. Навика је велика ствар. Прво радиш за њу, а онда ради за тебе. Научивши се да истовремено вјежбате, спасит ћете се од подмуклих мисли, попут о, можда не данас - а можда и неког другог времена ... Такво размишљање вас стварно руши и чини да живите сутра. Да бисте то избегли, изаберите за себе време у ком можете вежбати што је могуће удобније и држите се тога. Нека буде правило да практикујете јогу, на пример, одмах након буђења или након повратка са посла (најмање 20 минута) - тако ћете се ослободити досадних мисли, вежбати или не.
  2. Будите стрпљиви са собом. Навика не функционише у једном дану. Штавише, понекад је потребно више од једног месеца - а то је нормално. Не форсирајте догађаје, немојте захтијевати тренутне резултате. Свакодневне активности за неприпремљено тело су велики стрес и не треба га игнорисати, стишћући се у идеалан оквир редовне праксе. Ако осећате да сте негде на путу "сломили" и више не можете да вежбате - направите паузу, застаните и погледајте око себе. Размотрите овај период као прилику да поново размислите о важним тачкама, уместо да себи приговарате да нисте робот који живи по истом распореду током читаве године.
  3. Радите на простору. Атмосфера у којој се одвија пракса је од кључног значаја. Наравно, можете практицирати јогу скоро свуда, чак иу подруму, али тешко да је желите. Али ако уклоните и проветрите своју собу, замолите своје најмилије да вам не сметају, укључите лагану музику, светле тамјан и свеће, онда ће расположење бити потпуно другачије.

Будите мирни и тврдоглави када покушавате да помирите своје активности. Ако имате намјеру, онда ћете је дефинитивно имплементирати. Све најбоље за вас!

Фото: иогавитхфранциска / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Март 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send